Videó: Michael Smith engedett egy leget ellenfelének? – szavazzon!

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.13. 15:13
null
Michael Smith vajon direkt rontott? (Fotó: Getty Images, archív)
A darts újdonsült világbajnoka, Michael Smith a Bahrain Darts Masters elnevezésű verseny első fordulójában 5:0-s vezetésnél öt nyilat rontott kiszállóra a 62 éves Abdulnaszer Juszuf ellen, így a végig meglehetősen alacsony átlagon teljesítő bahreini riválisa nyert egy leget ellene. Van olyan oldal, amelyi úgy véli, az angol sportszerűségből engedte, hogy Abdulnaszer leget nyerjen ellen. Ön mit gondol?

 

Michael Smithnek 5:0-s állásnál mindössze egy leg kellett volna a győzelemhez. Dupla 18-cal lezárhatta volna a találkozót, az első nyilat belülre dobta, majd dupla kilencre is rontott, harmadik próbálkozásával eggyel kerekített nyolcra. Abdulnaszer Juszuf 111-ről 60-ra kerekített. Smith a D4-et, a D2-t és a D1-et is belülre dobta, a bahreini kiszállhatott, és élt is a lehetőséggel. A világelső a következő leget megnyerte, ezzel együtt a mérkőzést is. Michael Smith 98.10-es, Abdulnaszer Juszuf 63.15-ös átlaggal zárta a meccset.

 

A Give Me Sport cikkében tényként, 2023 egyik legszívmelengetőbb pillanataként ír arról, hogy Smith dierkt rontott ennyit a kiszállóra – azért, hogy Abdulnaszer Juszuf nyerhessen egy leget. Portál több szurkoló kommentjét is kiemeli, amelyben hasonlóképpen vélekednek.

SZAVAZÁS

Michael Smith elengedte a leget Abdulnaszer Juszuf javára?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik