Torna-vb: javultak a magyar válogatott körülményei Japánban

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.10.15. 12:55
null
Altorjai Sándor (Fotó: Dömötör Csaba)
Javultak a magyar tornászválogatott körülményei a Kitakjúsúban hétfőn kezdődő 50. torna-világbajnokság helyszínén ˜– írja az MTI.


A magyar szövetség pénteki sajtóközleménye szerint a küldöttség előbb szóban, majd írásban jelezte a nemzetközi szövetségnek (FIG) a szervezésbeli hiányosságokat, ennek eredményeképpen az étkezésben, a szállításban és a szállásban is van, illetve lesz pozitív változás. Erről a FIG japán elnöke, Morinari Vatanabe személyesen biztosította a magyarokat, amikor meglátogatta őket a szállodában.

„A szervezők igyekeznek javítani a körülményeken, a hivatalosan benyújtott panaszlevelünknek lett eredménye” – nyilatkozta Altorjai Sándor csapatvezető.

Hozzátette, a reggeli már sokkal bőségesebb, a taxis szállítás pedig sokkal gyorsabb lett. Mint elmondta, miután Morinari Vatanabe megtekintette a magyarok szállását, felajánlotta, hogy költözzenek át egy másik hotelbe, amelyben a német és az angol csapat is lakik.

„Megtekintettük azt a szállodát, és úgy döntöttünk, hogy szombaton átköltözünk. Emellett biztosított arról is, hogy a csapatok kérésére az ebéd és a vacsora mennyiségén és a minőségén is javítanak, bőségesebb lesz, több meleg étellel” – magyarázta.

Pénteken a nők pódiumedzése szerepelt a programban, szombaton pedig a férfiak következnek. A selejtezőket hétfőn, kedden és szerdán rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik