MTI, V. Á. 2021.10.15 12:55 Frissítve: 2021.10.15 13:36

Torna-vb: javultak a magyar válogatott körülményei Japánban

Javultak a magyar tornászválogatott körülményei a Kitakjúsúban hétfőn kezdődő 50. torna-világbajnokság helyszínén ˜– írja az MTI.

 

Altorjai Sándor (Fotó: Dömötör Csaba)


A magyar szövetség pénteki sajtóközleménye szerint a küldöttség előbb szóban, majd írásban jelezte a nemzetközi szövetségnek (FIG) a szervezésbeli hiányosságokat, ennek eredményeképpen az étkezésben, a szállításban és a szállásban is van, illetve lesz pozitív változás. Erről a FIG japán elnöke, Morinari Vatanabe személyesen biztosította a magyarokat, amikor meglátogatta őket a szállodában.

„A szervezők igyekeznek javítani a körülményeken, a hivatalosan benyújtott panaszlevelünknek lett eredménye” – nyilatkozta Altorjai Sándor csapatvezető.

Hozzátette, a reggeli már sokkal bőségesebb, a taxis szállítás pedig sokkal gyorsabb lett. Mint elmondta, miután Morinari Vatanabe megtekintette a magyarok szállását, felajánlotta, hogy költözzenek át egy másik hotelbe, amelyben a német és az angol csapat is lakik.

„Megtekintettük azt a szállodát, és úgy döntöttünk, hogy szombaton átköltözünk. Emellett biztosított arról is, hogy a csapatok kérésére az ebéd és a vacsora mennyiségén és a minőségén is javítanak, bőségesebb lesz, több meleg étellel” – magyarázta.

Pénteken a nők pódiumedzése szerepelt a programban, szombaton pedig a férfiak következnek. A selejtezőket hétfőn, kedden és szerdán rendezik.

2021.12.07 18:39:57

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Sárosi Tibor várandós felesége a napokban hunyt el, így a sportember egyedül maradt az ikerbabákkal.

2021.12.07 18:09:08

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Egy háromgyermekes édesanya, Milovics Mónika velencei háza majdnem porig égett.

2021.12.06 12:03:15

Egyéb egyéni NEDELYKOV TAMÁS

Hat éve világgá ment, Female Yeti néven indított blogot, a Manaszlu szeptemberi megmászása közben egy serpának köszönhette az életét.