Munkatársunktól 2022.05.25 17:50 Frissítve: 2022.05.25 18:08

Sportpolitika: Újabb izgalmas fejezet – Kovács Katalin a Karmelita kolostorból posztolt

Mint beszámoltunk róla, Szabó Tünde helyett Schmidt Ádám irányíthatja az Emberi Erőforrások Minisztériumától a Honvédelmi Minisztériumhoz kerülő sportot felügyelő államtitkárságot a következő parlamenti ciklusban. Felesége, a háromszoros olimpiai bajnok kajakos legenda, Kovács Katalin a Karmelita kolostorból posztolt közösségi oldalán, itt kapták meg az új államtitkárok a kinevezési okirataikat.

 

„Úgy sejtem, ismét egy izgalmas fejezet kezdődik a mi kis életünkben!” – írta Kovács Katalin, ráerősítve információnkra férje államtitkári kinevezéséről.

Az éles szeműek a Miniszterelnöki Sajtóiroda fotóján is kiszúrhatják Schmidt Ádámot a hátsó sorokban.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen az új államtitkárok kinevezési okiratainak átadása a Karmelita kolostorban (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)
 NAGYOBB MÉRETÉRT KATTINTSON A KÉPRE!
2022.06.23 15:21:50

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A verseny fő mobilitási partnere idén is aktívan jelen lesz a balatoni térségben. (x)

2022.06.29 23:06:43

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Popovici két aranyérme azonban mindent vitt, és miután mindkettőt kivételesen rokonszenves, beszélni szerető és tudó 17 éves srác nyakába akasztották, az esemény néhány napra még a futballt is lesöpörte a címlapokról. Az írások egymást túllicitálva igyekeztek dimenzionálni a „miként történhetett, hogy nem vettük észre, mekkora zseni él közöttünk?” kollektív bűnét.

2022.06.28 12:37:49

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ha rendszeresen sportolunk, vagy most készülünk életmódot váltani, akkor elengedhetetlen a megfelelő lábbeli kiválasztása hozzá.