Sportpolitika: Újabb izgalmas fejezet – Kovács Katalin a Karmelita kolostorból posztolt

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2022.05.25. 17:50
Mint beszámoltunk róla, Szabó Tünde helyett Schmidt Ádám irányíthatja az Emberi Erőforrások Minisztériumától a Honvédelmi Minisztériumhoz kerülő sportot felügyelő államtitkárságot a következő parlamenti ciklusban. Felesége, a háromszoros olimpiai bajnok kajakos legenda, Kovács Katalin a Karmelita kolostorból posztolt közösségi oldalán, itt kapták meg az új államtitkárok a kinevezési okirataikat.

„Úgy sejtem, ismét egy izgalmas fejezet kezdődik a mi kis életünkben!” – írta Kovács Katalin, ráerősítve információnkra férje államtitkári kinevezéséről. „Úgy sejtem, ismét egy izgalmas fejezet kezdődik a mi kis életünkben!” – írta Kovács Katalin, ráerősítve információnkra férje államtitkári kinevezéséről.

Az éles szeműek a Miniszterelnöki Sajtóiroda fotóján is kiszúrhatják Schmidt Ádámot a hátsó sorokban.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen az új államtitkárok kinevezési okiratainak átadása a Karmelita kolostorban (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)
 NAGYOBB MÉRETÉRT KATTINTSON A KÉPRE!
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen az új államtitkárok kinevezési okiratainak átadása a Karmelita kolostorban (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher) NAGYOBB MÉRETÉRT KATTINTSON A KÉPRE!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik