Megérte ellopni Hosszú edzéstervét; Liu Shaoang: A vb-arany még hiányzik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.03.04. 00:21
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Hosszú Katinka ellopott edzésterve miatt még nem érkezett feljelentés. Wladár Sándor úszóelnök szerint ugyanakkor előbb-vagy utóbb mindenre fény derül, az edzői kar megkérdezett tagjai szerint általában nem érdemes edzéstervet lopni, Katinkáét azonban igen....Hosszú Katinka ellopott edzésterve miatt még nem érkezett feljelentés. Wladár Sándor úszóelnök szerint ugyanakkor előbb-vagy utóbb mindenre fény derül, az edzői kar megkérdezett tagjai szerint általában nem érdemes edzéstervet lopni, Katinkáét azonban igen....

A labdarúgó OTP Bank Ligában a Honvéd után az Újpest is menekülőre vette a dolgot. A 24. forduló nagy vesztese a Budafok és a ZTE is, amelyek egyre nehezebb helyzetbe kerülnek – minden, amit a szerdai játéknapról tudni érdemes, három oldalon.

„A világbajnoki aranyérem még hiányzik a gyűjteményemből.” A tényszerű megállapítás Liu Shaoangtól származik, ami a dordrechti vb-rajt előtt azt is jelenti, hogy a kissé foghíjas mezőnyben olimpiai bajnokunk mindent megtesz a helyzet megváltoztatása érdekében.

Baji Balázzsal az élen népes magyar küldöttség indul csütörtöktől a toruni fedett pályás Eb-n. Szabadtéri világ- és Európa-bajnoki érmesünk egyelőre még nem érte utol egykori önmagát, de a döntőnek már örülne az Eb-n.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik