nemzetisport.hu
2018.12.24 13:40

Videó: Lanzafame Dominikán, Hosszú Katinka Baján tölti a karácsonyt

Karácsonykor kicsit a sportolóknak is megáll az élet, és ha a közelgő versenyek, két ünnep közti meccsek miatt teljesen nem is engedhetik el magukat, azért mint minden ember, ők is megadják a módját. Az NSO Tv-nek közülük néhányan – Sterbik Árpád, Hosszú Katinka, Davide Lanzafame, hogy csak pár nevet említsünk – elmondták, hogyan töltik a karácsonyt, mi kerül az ünnepi asztalra. Világklasszis úszónk, Hosszú Katinka a karácsony előtti hétvégén még versenyzett, szinte egyenesen onnan utazott Bajára, hogy családi körben ünnepeljen. S ha Baja, akkor a menü természetesen halászlé.

Davide Lanzafame, a Ferencváros labdarúgója idén úgy döntött, a szokásoktól eltérően most nem a családdal tölti a karácsonyt, hanem két hétre elutazott a Dominikai Köztársaságba, hogy feltöltődjön a tavaszi szezonra.

Sterbik Árpád a katolikus karácsony szerint ünnepel, de ha Telekom Veszprém edzője, David Davis is megnézné a videónkat, akkor üzeni neki, hogy a pravoszláv ortodox karácsonyra is maradna, mint ahogy emiatt néhány csapattársának később kell csak visszatérni a pihenőről.

Rajtuk kívül Hegedűs János és Tischler Patrik labdarúgó, Becze Tihamér és Hetényi Zoltán jégkorongozó, továbbá Hoffmann Nóra korábbi kiváló jégtáncos, valamint az Európa-bajnoki bronzérmes kardvívó Pusztai Liza beszélt videónkban karácsonyi hagyományaikról.  

2022.12.01 14:49:53

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A bokszszakember egykor profi gálákat szervezett, manapság az IBO megfigyelőjeként dolgozik.

2022.11.27 23:56:50

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Liu testvérek históriája is e témába vág, csak tükörből nézve éppen. Ami történt, történik velük, az nemcsak a pénzért való hajsza, hanem egy szemforgatós hatalmi játszma része is inkább, s bizony megint mi szenvedünk vereséget a küzdelemben.

2022.11.26 23:28:35

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2022.11.25 18:43:10

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Büszkén őrzi az Elek Ilonától kapott emlékkoszorúját az 1964-es tokiói játékok aranyérmese.

2022.11.24 11:12:25

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A Szelek szárnyán igényesen tördelt, informatív kiadvány, azok is élvezhetik, akik nem szeretnek repülni.