Csupasport: az utolsó kilométeren begörcsölt a lába, de nem állt meg

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.10.29. 19:28
Címkék
Kívés Bendegúz remekül szerepelt a londoni Spartan Európa-bajnokságon, a magyar versenyző Elite kategóriában, Beast távon az előkelő huszadik helyen ért célba.

„Tavaly harminckettedik lettem az Eb-n, most mindenképp meg akartam javítani az akkor elért eredményem. Úgy érzem, idén több munkát tudtam a felkészülésbe fektetni, az Eb előtt koncentráltabbnak éreztem magam, és remek formában voltam. Éppen ezért a barátaim a top húszba vártak, ők biztattak, legyenek magasabb elvárásaim. Végül nekik lett igazuk, sikerült bekerülnöm az első húszba" – mondta Kívés Bendegúz a Csupasportnak, miután a londoni Spartan Európa-bajnokságon, Elite kategóriában, Beast távon (21 kilométer) az előkelő huszadik helyen ért célba.„Tavaly harminckettedik lettem az Eb-n, most mindenképp meg akartam javítani az akkor elért eredményem. Úgy érzem, idén több munkát tudtam a felkészülésbe fektetni, az Eb előtt koncentráltabbnak éreztem magam, és remek formában voltam. Éppen ezért a barátaim a top húszba vártak, ők biztattak, legyenek magasabb elvárásaim. Végül nekik lett igazuk, sikerült bekerülnöm az első húszba" – mondta Kívés Bendegúz a Csupasportnak, miután a londoni Spartan Európa-bajnokságon, Elite kategóriában, Beast távon (21 kilométer) az előkelő huszadik helyen ért célba.

A vele készült interjút elolvashatják a Csupasporton, ahol Gazsi Viktóriával, az Ensport Vértes Terepmaraton női győztesével is beszélgettünk, aki mesélt az élményeiről, tapasztalatairól, céljairól, valamint arról, hogyan is lett szerelem neki a terepfutás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik