Csúcsrangadók Európa-szerte • Örökrangadó Magyarországon is

Vágólapra másolva!
2021.10.23. 23:47
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Szupervasárnap lesz az európai topligákban, többek között a Manchester United és a Liverpool, a Barcelona és a Real Madrid, illetve az Internazionale és a Juventus is megmérkőzik egymással az angol, a spanyol, illetve az olasz bajnokságban. Címlapsztorinkban körbenéztünk az érintett csapatok háza táján, és persze előzetest olvashatnak a hazai örökrangadóról, a Ferencváros és az MTK találkozójáról is.
Szupervasárnap lesz az európai topligákban,
többek között a Manchester United és a Liverpool, a Barcelona és a Real Madrid, illetve az Internazionale és a Juventus is megmérkőzik egymással az angol, a spanyol, illetve az olasz bajnokságban. Címlapsztorinkban körbenéztünk az érintett csapatok háza táján, és persze előzetest olvashatnak a hazai örökrangadóról, a Ferencváros és az MTK találkozójáról is.

Felidézzük az NB I 10. fordulójának eddigi legnagyobb meglepetését, az eddig nyeretlen Újpest sikerét a Mol Fehérvár ellen. A lilák győzelmének értékét növeli, hogy a 13. perctől emberhátrányban futballoztak. Szokás szerint megkérdeztük a két vezetőedzőt is; a győztes hadvezér, Michael Oenning meglepetésre egy kéréssel állt elő, Szabics Imre pedig arról beszélt, hogy talán az újragondolt célkitűzésüket is felül kellene vizsgálniuk.

Hat gyorsasági szakasszal folytatódott szombaton a III. Rally Hungary ERC-futam, valamint a Nyíregyháza rali, amely a Mercarius országos bajnokság utolsó fordulója. Helyszíni beszámolónkon kívül interjút olvashatnak az abszolút sorrendben második helyen álló Herczig Norberttel, aki továbbra is az első helyre hajt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik