Lisztes Krisztián: az első sztárinterjú; ma útjára indul a Tour de Hongrie

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.05.09. 23:05
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Lisztes Krisztián nem méri magát az édesapjához. A Fradi 18 éves sztárjelöltje Borbola Bencének mesélt a jogosítványáról, arról, hogy miként fogadták az Üllői úti öltözőben, a tanulmányairól, a szülei gondoskodásáról, újpesti barátairól és arról is, hogy mikor lábadt könnybe a szeme a pályán...Lisztes Krisztián nem méri magát az édesapjához. A Fradi 18 éves sztárjelöltje Borbola Bencének mesélt a jogosítványáról, arról, hogy miként fogadták az Üllői úti öltözőben, a tanulmányairól, a szülei gondoskodásáról, újpesti barátairól és arról is, hogy mikor lábadt könnybe a szeme a pályán...

A 44. Tour de Hongrie a legerősebb lesz az eddigiek közül. Minden, amit a Szentgotthárdon rajtoló, öt napig tartó országúti kerékpáros Magyar körversenyről tudni érdemes – két oldalon.

Az ETO és a Fradi elkerülte egymást. Sorsoltak a női kézilabda Bajnokok Ligája júniusi final fourjára – a garantáltan telt házas esemény előtt a négy érintett csapat képviselői elmondták, mit várnak a budapesti csúcshétvégétől.

Az MVM Dome-ban nézőcsúcs született, és megmutattuk Kanadának, mit tudunk. A hétvégén rajtoló jégkorong elit-vb előtt helyzetjelentés a magyar válogatottról és riport a kedd esti hokiünnepről egy oldalon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik