Sportrádió: száz nappal az olimpia előtt

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.04.17. 10:00
Mészáros Krisztofer készen áll az olimpiára (Fotó: Török Attila)
Három magyar olimpikon, Pigniczki Fanni, Czifra Lili és Mészáros Krisztofer volt a Sportrádió Sportközben című műsorának vendége szerdán, száz nappal a párizsi játékok kezdete előtt.

Mind a hárman remélik, Párizs lesz az egyik kedvenc városuk. Kettőjüknek első olimpiája lesz. Az Eb-ezüstérmes Mészáros Krisztofer, a győriek tornásza a hite jelentőségéről is beszélt, míg a dunaújvárosi Czifra Lili nem gondolta volna, hogy ilyen hamar teljesülhet az álma. Pigniczki Fanni, az MTK Budapest vb-bronzérmes ritmikus gimnasztikázója száz nappal az olimpia előtt egynapos meghívást kapott Párizsba.

„Nagyon várom már azt, hogy milyen lesz a verseny, és egyáltalán a körülmények. Most sokkal nyugodtabb volt a felkészülésem, mint az előző olimpiai ciklusban, és úgy gondolom, hogy ez nagy megnyugvást jelent. Sokkal jobban meg tudjuk tervezni a dolgokat, és lépésről lépésre tudunk haladni” – mondta el a műsorban Suba Katának Pigniczki Fanni.

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG.

Czifra Lili arról is beszélt, hogy jelenleg kisebb sérüléssel bajlódik, de amint lehet, szeretne visszatérni: „Sajnos térdsérülést szenvedtem, viszont szerencsére nem sérültek a szalagok. A két csont összeütődött egy leugrásnál, nyilván nem a legjobbkor, hiszen lett volna egy Európa-bajnokság, amit sajnos így ki kell hagynom” – fogalmazott a sportoló, hozzátéve: reményei szerint másfél hét múlva visszatérhet és elkezdhet teljes értékű edzésmunkát végezni.

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG.

Mészáros Krisztofer pedig egyebek mellett pályafutásának kezdeteiről, és a hit jelentőségéről is beszélt a műsorban: „Apukámnak mindent köszönök, a hitet is tőle kaptam. Hívő ember vagyok, ezért is tud megmaradni bennem az alázat. Nem magamnak adom a dicsőséget, hanem Istennek, mert tőle kapom ezeket a szép eredményeket.”

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik