Darts: „Van Gerwen IQ-ja mindig alacsonyabb lesz az átlagánál”

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2024.01.03. 09:54
null
Dimitri Van den Bergh (jobbra) a belga televízióban kritizálta Michael van Gerwent (Fotó: Getty Images)
Scott Williams kedd este 6:0-s vereséget szenvedett Luke Humphriestól a darts-vb elődöntőjében azt követően, hogy hétfőn a negyeddöntőben hatalmas bravúrral 5:3-ra legyőzte Michael van Gerwent. A tornát a belga televízióban közvetítő VTM2 csatornán Dimitri Van den Bergh mondta el a véleményét a játékosokról, köztük Van Gerwenről – de szavait félreértette egy holland szaklap.

Egy évvel ezelőtt Van den Bergh ugyanúgy 6:0-ra kapott ki a vb-elődöntőben, mint most Williams. Akkori legyőzője a Williamstől ezúttal a negyeddöntőben vereséget szenvedő Van Gerwen volt. A holland a nyolcaddöntős meccse után még azt mondta, Williams lesz számára a desszert a szilveszteri vacsora után, de formán kívül játszott, és kikapott.

„Mindegy, milyen rosszul dob Van Gerwen, az IQ-ja mindig alacsonyabb lesz az átlagánál” – idézte a belgát a televíziós adásból a dartsnews.com.

FRISSÍTÉS. A holland Dartsnews internetes oldal, amely a hírről beszámolt, később helyreigazítást közölt, és bocsánatot kért Van den Berghtől, mert nem azt idézték tőle, amit valójában mondott a televíziós műsorban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik