Zachariassen: Vissza a győztes útra!; Golovin: A skandinávokat is meg akarjuk verni a vb-n

Vágólapra másolva!
2023.11.28. 23:24
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Kristoffer Zachariassen győzelmet vár a Csukaricski ellen. Az Európa-konferencialigában az ötödik csoportmeccsét játszó Fradi az utóbbi hetek nyeretlensége után ismét három pontra hajt, és a norvég támadót a hideg sem zavarja, ahhoz volt ideje otthon hozzászoknia. Borbola Bence interjúja.Kristoffer Zachariassen győzelmet vár a Csukaricski ellen. Az Európa-konferencialigában az ötödik csoportmeccsét játszó Fradi az utóbbi hetek nyeretlensége után ismét három pontra hajt, és a norvég támadót a hideg sem zavarja, ahhoz volt ideje otthon hozzászoknia. Borbola Bence interjúja.

Golovin Vlagyimir az ötödik meccs után már olimpiai kvalifikációs tornán látná a csapatát. A női kézilabda-válogatott kapitánya úgy véli, jó állapotban vannak a lányok, és nem megoldhatatlan a világbajnoki negyeddöntőig vezető út. Ha pedig valamelyik skandináv nagyágyú jön, attól sem kell megijednünk. Németh Richárd interjúja.

Egerszegi, Darnyi és Wladár, avagy 10 olimpiai arany Putnokon. Kovács Erika riportjában a magyar úszás legendái bebizonyítják, hogy van értelme az Úszó Nemzet Programnak, amelynek eredményeként olyan helyeken is megtanulnak úszni a gyerekek, ahol korábban erről nem is álmodhattak…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik