Cselgáncs: hétfőn elkezdi az edzéseket a franciák sztárja

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.06.22. 13:56
null
Hétfőn megkezdi a tréningeket Teddy Riner, a franciák kétszeres olimpiai és tízszeres világbajnok cselgáncsozója (Fotó: AFP)
Állandó edzőpartnerének elmondása szerint hétfőn megkezdi a tréningeket Teddy Riner, a franciák kétszeres olimpiai és tízszeres világbajnok cselgáncsozója.

 

A judoinfo.hu portál a Le Parisien napilapra hivatkozva arról írt, hogy a német Nico Kanning csaknem három hónapos kihagyás után találkozott újra jóbarátjával annak szülőhelyén, a karibi térségben található Guadeloupe-on.

„Három hónap esés nélkül? Nagyon jó volt” – nyilatkozta nevetve Kanning, aki nemrég maga is átesett a koronavírus-fertőzésen.

„Fizikailag nem vagyunk rossz állapotban, láttam Teddy videóit a kényszerszünet alatt, biztos vagyok benne, hogy készen áll az újrakezdésre. Mindenesetre ez nekem fájni fog, de már hiányoztak az esések...”

A 36 éves Kanning korábban junior Európa-bajnoki bronzéremig jutott – a 2003-as elődöntőben éppen Bor Barnától kapott ki–-, felesége pedig a 2013-ban Budapesten Európa-bajnok Lucie Louette.

A nehézsúlyú Riner februárban kikapott a japán Kaguera Kokorótól a párizsi Grand Slam-tornán, és tíz év, illetve sorozatban 154 győzelem után maradt alul.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik