MotoGP: Pedrosa nem vállalta be, marad a Hondánál

Vágólapra másolva!
2016.05.16. 15:50
null
Dani Pedrosa marad a Honda kötelékében (Fotó: Repsol Media)
Minden megbízható forrás ellenére Dani Pedrosa nem vállalta be, hogy extra izgalmat vigyen az életébe, azaz a Yamaha helyett maradt a HRC csapatnál.

A gyári Honda csapat volt olyan kedves, hogy nem húzta tovább az időt, nem vártak a hétvégi mugellói futamig, hanem a mai napon bejelentette, hogy újabb két évre szerződést hosszabbított a spanyollal.

SZAVAZÁS

Jól döntött-e Dani Pedrosa, hogy a Hondánál marad?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Természetesen mindkét fél nagyon boldog, hogy együtt folytathatják a munkát. Kérdés, hogy Pedrosának van-e bármi esélye kilépni jelenlegi csapattársa, Marc Márquez árnyékából, és lesz-e még belőle valaha MotoGP-világbajnok.

Márquez maradását még nem jelentették be, de ez inkább csak formalitás, mint hogy bármi kétely felütötte volna a fejét. A jelenlegi bejelentésnek talán maga Márquez örült a legjobban, hiszen nem kell azon aggódnia, hogy egy új, fiatal csapattárs veszélyeztesse egyértelműen első számú pozícióját.

Pár napon belül valószínűleg Maverick Vinales sorsa is eldől. Esetében jelenleg kevesebben szavaznak arra, hogy a Suzukinál marad, és inkább Rossi csapattársának várják.

Hogy ma se maradjunk lapértesülések nélkül, a milánói La Gazzetta dello Sport arról ír, hogy Andrea Dovizioso maradhat a Ducatinál, míg Andrea Iannone a Suzukinál felszabaduló helyre pályázik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik