Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
D. Á. 2020.12.25 15:20 Frissítve: 2020.12.25 15:22

MCS FIFA 21: aranygól döntött a PS4-es fináléban

Két kérdés maradt mindössze nyitva a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny végére, ki nyeri a FIFA 21-ben a két konzol döntőjét?! PS4-en a Csongrádi Turulokat vezető EndLine03 és a Tolnai Hercegeket képviselő HorvathG_ csapott össze. Már a csoportkör alatt összefutottak, de akkor mind a ketten nyertek egyet-egyet egymás ellen, így 3–3 ponttal gazdagodtak.

 

Ezen az estén azonban döntésre kellett vinniük, hogy melyikük a jobb. Ennek rendje és módja szerint futottak ki a virtuális gyepre, az első izgalmakra azonban nem kellett sokat várni, hiszen már a 25. percben megszerezte a vezetést EndLine03, aki Franciaországot választott. HorvathG_ a Liverpoollal nem nagyon tudott érvényesülni, a kapu előtt a remekül védekező ellenfele minden támadását meghiúsította. Hosszú ideig csak a mezőnyben birkóztak a felek, a feszültség és a kiélezett játék viszont benne volt a levegőben. Aztán a csattanó a 78. percben érkezett, amikor HorvathG_ 20 méterről jutott szabadrúgáshoz, és ahelyett, hogy lepasszolta volna, kilőtte a jobb felsőt. Ezzel egyenlített, és bár a játékosok felpörögtek, több gól már nem esett a rendes játékidőben. A hosszabbításban pedig szintén nem bírtak egymással jó hosszú ideig, majd egy remek akció végén 15 méterről HorvathG_ a hosszút akarta kilőni, de a kapus kifogott rajta, ráadásul ebből az ellenakcióból EndLine eljutott a másik tizenhatosig, ahol ellenfele 7 méterről hazaakarta fejelni az előreívelt labdát, de pechére pokoli rosszul tette mindezt, így a Csongrádi Turul a kapuba gurított és nyert.

Az aranygól eléggé összetörte HorvathG_-t, aki bár igyekezett támadni a visszavágón, láthatóan enervált volt. Ezt EndLine03 ki is használta, újabb gyors vezetést szerzett, amire ugyan ellenfele még válaszolt, de utána beindult a henger, és egy rövidzárlat után már 4:1-re vezetett. Egyetlen szépítésre még maradt ereje HorvathG_-nek, többre azonban már nem, így a BO3-as finálét összesített arányban EndLine03 nyerte 2:0-ára.A Megyék Csatája tehát véget ért, de minden további érdekes információért látogasd meg a megyekcsataja.hu weboldalt!

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.