FIFA 23: a csapatba velük! Íme, a leggyorsabb játékosok a kezdéshez

Vágólapra másolva!
2022.09.19. 15:16
null
Mbappé (jobbra) a leggyorsabb, no meg az egyik legdrágább is (Fotó: AFP)
Napokon belül, szeptember 30-án megjelenik az EA Sports népszerű videójáték-sorozatának következő része, a FIFA 23. Mivel gyaníthatóan az idei kiadásban is a játékosok legfontosabb értéke a sebességük lesz, vessünk most egy pillantást a leggyorsabbakra!

 

Ahogy telik majd az idő, úgy jönnek szép sorjában az újabb és újabb, felturbózott lapok a játékban, de a kezdésnél fontos lesz, hogy milyen játékosra költjük a kevéske (vagy sok) pénzünket. Az EA Sports vasárnap közzétette a 15 leggyorsabb futballistát. Íme!


Az első helyen Kylian Mbappé van, de a Paris Saint-Germain támadójának lapjának megszerzéséhez minden bizonnyal egy vagyont kellene költenünk, amennyiben nem sikerül valami csoda folytán kinyitnunk őt. Adama Traoréról az elmúlt években megtapasztalhattuk, milyen a sebessége, ráadásul a 83-as fizikuma miatt jó választás lehet a játék első hónapjában. Minden bizonnyal szintén sok csapatban fogjuk látni a Real Madrid sztárját, Vinícius Júniort is, ugyanakkor Inaki Williams és Theo Hernández lapját is érdemes lehet beszerezni.

A 20-as listán egyébként megtalálható még a két lábas Ousmane Dembélé is a 93-as sebességével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik