K. D.
2022.09.16 17:27 Frissítve: 2022.09.16 17:41

Kép: egyedi arcot kap, így néz ki Szoboszlai a FIFA 23-ban

Az évek során több magyar játékossal is találkozhattunk a legnépszerűbb futballjáték, a FIFA-sorozat részeiben, azonban sokszor jelentek meg általános, rájuk nem hasonlító arccal a virtuális meccseken. Az idei kiadásban, amely szeptember 30-án érkezik, Szoboszlai Dominik játékbeli karaktere viszont átesett egy kis ráncfelvarráson, ugyanis a válogatott játékos arcát az EA Sports különösen igényesen megalkotta a Face Scan-technológiával.

 

 A hírről elsőként Szoboszlai esportcsapata, a DomiNation eSports számolt be, ahol a magyar FIFA-válogatott esportoló, Molnár Gábor a FIFA-divízió vezetője.

Nagy öröm ez minden FIFA-kedvelő számára és egy újabb mérföldkőként könyvelhetjük el. A válogatott licenszelt megjelenése, Puskás Ferenc ikonkártyája, a Ferencváros csapata a játékban mind olyan lépés, ami azt jelzi, hogy számolnak a magyar piaccal. Dominik a teljesítményével nemzetközi szinten is megállja a helyét hétről-hétre, nem kizárt a jövőben, hogy akár a játék nagykövete is lehet!” – mondta Molnár Gábor.

„Az esport itthon egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a DomiNation eSports-nál a megalakulás óta azon dolgozunk, hogy minél több emberrel megismertessük az online játékok világát. Erre remek visszaigazolás a különböző social media platformjaink követőszáma, illetve a partnereink, akikkel együtt épülhetünk” – tette hozzá a magyar FIFA-játékos.

Az EA Sports focis szériájának legújabb játékát idén akár a megjelenés előtt is kipróbálhatják a rajongók a DomiNation eSports FIFA 23 Launch Party-n, ahol egy 64 fős mezőnyben meg is mérettethetik magukat a játékosok.

Az eseményről további információkat a linkre kattintva, a Facebook-eseményben lehet találni.

2022.11.13 14:46:31

Légiósok nemzetisport.hu

Utolsó idei bajnokijukon az eszékiek a várakozásoknak megfelelően hozták a kötelező győzelmet.

2022.11.05 16:51:51

Légiósok nemzetisport.hu

Az eszékiek helyzetig is alig jutottak el a Hajduk otthonában, amely Lovrencsics Gergő nélkül győzött 3–1-re.

2022.10.09 23:55:11

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL.Felötlik bennem, mi lenne, ha a játékból az ellenfél durvasága miatt hosszú távra kieső futballisták, ha már a büntetőjogot kénytelenek mellőzni, polgári pert indítanának. A Ptk. 339.§-a alapján, hiszen alapesetben, »aki másnak jogellenesen kárt okoz, köteles azt megtéríteni«.

2022.10.08 21:38:35

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Megtette, amire csak azok képesek, akik bíznak magukban.