Sportnap Balatonalmádiban

Vágólapra másolva!
2021.08.25. 12:26
Az egész napos ingyenes eseményen, augusztus 29-én egyebek mellett Szőnyi Ferenc ultrafutóval, Kopár István földkerülővel vagy Majthényi Szabolcs világbajnok vitorlázóval is lehet találkozni.

A Megszállottak Klubja különleges sportnapot rendez augusztus 29-én, vasárnap Balatonalmádiban, a városi sporttelepen, illetve a pálya menti vízterületen és parton. A délben kezdődő megnyitót követően különböző szabadidős sporteseményekkel várják a résztvevőket, egyebek mellett lesz SUP-oktatás Németh Zoltánnal, lovasbemutató, majd futóverseny, amelynek rajtjánál Szőnyi Ferenc triatlonista, ultrafutó segédkezik.

Késő délután Majthényi Szabolcs világbajnok vitorlázóval és Kopár István háromszoros földkerülővel lehet vitorlázni, de Besenyei Péter műrepülő világbajnok is tart légi bemutatót a strand felett. Az egész napos programot 19.30-kor koncert zárja le, a belépés egész napra ingyenes.

 

Fotó: Tumbász Hédi

 

A sportesemények mellett helyi termékek és frissítő italok közül is lehet választani, továbbá Piroch Gábor csapata többször is tart kaszkadőrbemutatót.

A Megszállottak napja házigazdája Fenyő Iván színművész.

Címlapon: Szőnyi Ferenc

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik