Megosztó csinos deszkáslány

S. Á.S. Á.
Vágólapra másolva!
2020.12.18. 10:29
A kritikák nem érdeklik, azért gördeszkázik, mert szereti. A Skate Moss néven híressé vált Victoria Taylor szerint a szabadidősport fő célja nem az, hogy valaki minél profibb legyen, hanem hogy önmagához képest fejlődjön, és jól érezze magát.

Sok kritikusa és még több rajongója van Victoria Taylornak, aki az angol szupermodell, Kate Moss nevére reflektálva Skate Moss néven van fent az Instagramon. A névválasztás nem véletlen, merthogy a Utahból származó csinos hölgy divattervezőként dolgozik, de igazán a gördeszkázással teljesedett ki az élete.


 











A bejegyzés megtekintése az Instagramon























 

Victoria Taylor (@skatemosss) által megosztott bejegyzés


Öt évvel ezelőtt, akkori barátja hatására kezdett ismerkedni a sportág alapjaival, és úgy beszippantotta, hogy azóta is folyamatosan tanulja az újabb és újabb trükköket. Az Instagramra feltöltött első videója után egyből négyezer követője lett, ma pedig már csaknem háromszázezren követik a népszerű közösségi oldalon.

„Nem gondoltam volna, hogy egy darab fa ennyire megváltoztatja az életemet, a legtöbb barátomat is a gördeszkázásnak köszönhetem” – mondta a The Berrics által közzétett videóban.

https://www.youtube.com/watch?v=nWDevVciF8c

Az sem érdekli különösebben, hogy rengeteg kritikát kap az interneten. Nem azért csinálja, hogy a kritikusainak megfeleljen, hanem hogy jól érezze magát, és inspiráljon másokat.

Az egyik legfőbb kritika vele szemben, hogy csak a magamutogatás miatt teszi ki a deszkás videóit, sokan vannak, akik nála ügyesebbek, mégsem kapnak akkora figyelmet, mint ő.

„Nem igazán izgat, hogy ki mennyire jó vagy rossz, nekem sokkal érdekesebb a fejlődés, amin keresztülmegy. Ahogyan a nulláról elkezdi, és onnan eljut valahova. Jó lenne minél több ilyet látni. Azért gördeszkázom, hogy jól érezzem magam, nem azért, hogy vérbeli profi legyen belőlem.”

(A fenti kép illusztráció, forrás: Skate Moss Instagram-oldala)

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik