Hoztuk a kötelezőt

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2013.04.12. 01:04
A srácok megtették, amit meg kellett, és bár úgy intézték, hogy a hajrában izgulnunk kelljen, a végére azért csak kifújhattuk magunkat, ráadásul...

A srácok megtették, amit meg kellett, és bár úgy intézték, hogy a hajrában izgulnunk kelljen, a végére azért csak kifújhattuk magunkat, ráadásul a veretlenséget is megőriztük. Jöjjön hát a pontozás!A srácok megtették, amit meg kellett, és bár úgy intézték, hogy a hajrában izgulnunk kelljen, a végére azért csak kifújhattuk magunkat, ráadásul a veretlenséget is megőriztük. Jöjjön hát a pontozás!

Artur - 6.5

A gólról nem nagyon tehetett, viszont volt néhány fontos védése. Bravúrokat egyszer sem kellett bemutatnia, de szükség volt a stabilitására. Mondjuk a hazaadásoknál sosem vagyok nyugodt, ezeket kéne higgadtabban megoldania.

André Almeida - 5.5

Nem játszott valami jól. Salvióval a jobb szélen sokszor nem értették meg egymást, nem egyszer indította rendkívül pontatlanul az argentint. A védőmunkája nagyjából rendben volt, viszont a bekapott gólnál őt is elő lehet venni. Az egy dolog, hogy a társak elügyetlenkedik, de attól még Cissét nem szabadott volna hagynia fejelni. A következő meccsen nem léphet majd pályára a sárgái miatt, szóval Maxié lesz a terep.

Luisao - 6.0

Én elégedett voltam vele. Mondjuk egy-két évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy ez kevés, de mostanra örülni tudok annak, ha lehoz úgy egy meccset, hogy nem szédül el a pályán és nem követ el csacsiságokat. A gól miatt nem hibáztatható.

Ezequiel Garay - 5.5

Lám, még ő is tud olykor-olykor nagyokat hibázni és ebben az esetben ezt most góllal büntették. Szerintem Maticcsal egyformán benne vannak mindketten, hiszen ahelyett, hogy elrúgták volna a fenébe, ketten együtt tálcán adták Ben Arfának a lehetőséget, hogy belepiszkáljon, Ameobi pedig hibátlanul tehette Cissé fejére a labdát. Ezt leszámítva egyébként jól tolta, na de egy ekkora hibáért lepontozás jár ám.

Lorenzo Melgarejo - 6.0

Támadásoknál ügyes, mutatkozik, gyors is, szuper, de a védekezés továbbra sem az ő műfaja, a meccs végére meg elfáradt. Ráférne már a pihenés, valamikor Luisinhót is elő lehetne szedni, mielőtt még beporosodik.

Nemanja Matic - 5.0

A másik ludas. Biztosan fejébe szállt a dicsőség, hogy kórusban dicsérjük őt az utóbbi időkben. Egy ilyen helyzetben egyszerűen ki kell vágni szögletre, vagy ahová épp lehet. Ez a hiba sokba kerülhetett volna, hisz az innen kapott gól partiba hozta a szarkákat. Maticsék tehát izgalmassá tették a hajrát és ez most nem dicséret. Meg különben is, hogy képzeli, hogy nem bombázott egy bitang nagy gólt, vagy legalább már egy gólpasszt kioszthatott volna!

Enzo Pérez - 6.5

Sokat robotolt a középpályán, nagy szerepe volt abban, hogy a Newcastle gyenge próbálkozásai még csírájukban voltak elfojtva az első félidőben. Ha jól láttam, akkor ő sem lehet ott a következő meccsen a sárga lapok miatt, ami egy csöppet sem jó hír.

Eduardo Salvio - 7.0

Nem lehet azt mondani, hogy jól játszott, viszont mégiscsak eldöntötte a továbbjutást, no meg hála a góljának a veretlenségi szériánk is folytatódhat. Ha Gomes88 lennék, akkor ez nem hatna meg, viszont nálam ez egy hetes.

Nico Gaitán - 6.0

Nem egy nagy helyzet adódott előtte. Az ilyeneket azért ő simán be szokta tenni jobb napjain, de most nem akartak neki összejönni a dolgok. Pedig de jó lett volna fellélegezni már a meccs közepétől! Sebaj Nico, megbocsájtunk neked, de ha te szeretnél lenni az új Aimar, akkor erre még rá kell gyúrnod (vagymi)!

Ola John - 6.5

Jancsi szanaszét hajtotta magát, és szépen be is fűzött néhány szarkát, csak az a baj, hogy mi ezeket egy idő után megszokjuk és többet akarunk. Telhetetlenek vagyunk, hogy a szarka csípje meg ló rúgja meg!

Lima - 6.0

Nem értem, hogy miért nem Cardozóval kezdett az öreg, hiszen az lett volna a logikus lépés a hétvégi pihentetése után. Limától nem láttunk semmi különöset. Helyzete nem volt sok és ez most nem volt elég számára a gólhoz.

Cardozo ugyan a neki jutott bő húsz perc alatt egyszer sem lőtt kapura, viszont ő indította Rodrigót, aki így gólpasszt adott Salviónak. Bravó srácok, bravó JJ, ismét nagyszerű cserék! A végére még azért Jardel is beállt, nehogy kapjunk két gólt egy perc alatt. Biztos, ami biztos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik