Várjuk a torinói csodát; lesz kézi Eb Dániában

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.11.23. 21:52
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Már Torinóban a Ferencváros, amely kedd este a negyedik BL-csoportmeccsét játssza a Juventus ellen. A helyszínről Csillag Péter nem csupán a két csapat edzésén és sajtótájékoztatóján járt, de körülnézett a járvány sújtotta városban, és beszélt a Juve pályaedzőjeként is dolgozó ex-Honvéd-trénerrel, Aldo Dolcettivel is. A Bajnokok Ligája keddi játéknapjának előzetese 4 oldalon.
Már Torinóban a Ferencváros, amely kedd este a negyedik BL-csoportmeccsét játssza a Juventus ellen.
A helyszínről Csillag Péter nem csupán a két csapat edzésén és sajtótájékoztatóján járt, de körülnézett a járvány sújtotta városban, és beszélt a Juve pályaedzőjeként is dolgozó ex-Honvéd-trénerrel, Aldo Dolcettivel is. A Bajnokok Ligája keddi játéknapjának előzetese 4 oldalon.

Végre egy jó hír: a dán kormány áment mondott a női kézilabda Európa-bajnokságra. Papp Bálint a döntés hátterének, következményeinek és a leendő lebonyolításnak ment utána a decemberben, azaz mindjárt kezdődő torna előtt.

Caeleb Dressel volt a Nemzetközi Úszóliga-sorozat legnagyobb sztárja. Hogy az amerikai úszó mennyit keresett a Duna Arénában, mitől ilyen jó, és mire vihetik ellene 100 pillangón a legjobb magyarok, Milák Kristóf vagy Szabó Szebasztián? Megnéztük.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet – A kontaktsportok utánpótlásműhelyeiben a járvány idején folyó munkával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik