MU: Phil Jones nem épült fel, nem játszik a Real ellen

Vágólapra másolva!
2013.03.04. 15:36
null
Phil Jones Cristiano Ronaldót fogta az első meccsen, a visszavágón biztosan nem teszi ezt (Fotó: Action Images, archív)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere hétfői sajtótájékoztatóján megerősítette: Phil Jones bokasérülése nem jött rendben, így a védő kihagyja a Real Madrid elleni BL-nyolcaddöntőt. Mint ismert, a párharc első, spanyolországi felvonásán 1–1-re végeztek a csapatok, kedden az Old Traffordon rendezik a visszavágót.

 

 

A nyolcaddöntő első meccsén Cristiano Ronaldót kisebb-nagyobb sikerrel hatástalanító Phil Jones bokasérülése még nem jött rendbe, így biztosan kihagyja a Real Madrid elleni BL-nyolcaddöntőt. Ryan Giggsnek meglesz az 1000. tétmérkőzése a klub színeiben, mivel Ferguson megerősítette, hogy biztosan pályára lép a rutinos középpályás.

„Tudjuk, hogy a Real Madrid Európa egyik legjobban kontrázó csapata, ezt a Barcelona ellen is bebizonyította. Meg kell találnunk az ellenszert, de ne feledjük, mi is veszélyesek vagyunk támadásban – nyilatkozta Sir Alex Ferguson. – Úgy vélem, mindkét csapat jó formában van. A Real két fantasztikus meccset produkált a Barca ellen, kedden a helyszínen láthattam, hogyan futballozik a csapat."

„Kagava tehetsége felől sohasem voltak kétségeink – mondta az MU menedzsere a Norwich elleni szombati bajnokin triplázó japán középpályásról. – Három hónapig sérüléssel bajlódott, de hosszú idő után visszatért, remekül futballozik, a következő szezonban még jobb lesz. A szombati góljai megmutatták, hogy egy igazi topjátékos."

„Ha ezen a szinten készülsz egy csapat ellen, tiszteletben kell tartanod az erősségeit – a formáját, a taktikáját, a legjob játékosait, stb. –, mi is ezt tesszük. Végezzük a munkánkat, ugyanakkor tisztában vagyunk a saját erősségeinkkel is. Tudjuk, hogyan menjünk neki egy ilyen meccsnek, remélhetőleg ez segíteni fog kedden" – zárta mondandóját Sir Alex Ferguson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik