Kép: Vlahovics az olasz Megan Foxszal szűrte össze a levet

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.02.22. 17:10
A Juventus téli igazolása, Dusan Vlahovics kedd este, a Villarreal ellen mutatkozhat be a labdarúgó Bajnokok Ligájában, és a szurkolók bíznak benne, segítségével a torinóiak a negyeddöntőbe jutnak. A The Sun értesülései szerint azonban nemcsak a drukkerek, hanem a hollywoodi sztárszínésznő, Megan Fox hasonmásának tartott olasz szépségkirálynő, Carolina Stramare is szorítani fog Vlahovicséknak. A napilap úgy tudja, a torinóiak 22 éves támadójának a szívét elrabolta a 23 éves modell. Stramare kisasszony 2019-ben megnyerte a Miss Italy elnevezésű szépségversenyt (győzelmét az egy évvel korábban betegségben elhunyt édesanyjának ajánlotta), és az Instagramon több mint 370 ezren követik.
CAROLINA STRAMARÉRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/carolinastramare_)
CAROLINA STRAMARÉRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/carolinastramare_)

 

Dusan Vlahovics a bajnokságban eddig egy gólt szerzett a Juventus színeiben, és Massimiliano Allegri vezetőedző szerint nem szabad túl nagy terhet pakolni rá. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy a szurkolók mellett a csapattársai is sokat várnak a 22 éves futballistától.

„Bár nagyon fiatal, már most látszik, hogy szép karrier áll előtte   – mondta csapattársáról a footballitalia.net szerint Álvaro Morata, a Juve spanyol csatára.  – A pályán kívül nagyon rendes srác, remélem, kedd este megszerzi első gólját a Bajnokok Ligájában. Az új igazolások lendületet adtak a csapatnak, szeretnénk sokáig menetelni a sorozatban. A Villarreal egységes, erős csapat, az Európa-liga címvédője, úgyhogy biztosan nem lesz könnyű dolgunk, de ez rájuk ugyanúgy igaz. A kupában és a BL-ben is versenyben vagyunk, és az a célunk, hogy trófeával zárjuk az idényt.”

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ
1. MÉRKŐZÉS

VILLARREAL (spanyol)–JUVENTUS (olasz)
Villarreal,
21. (Tv: Sport2). Vezeti: Siebert (német)

A kedd esti másik mérkőzés
21.00: Chelsea FC (angol)–Lille OSC (francia) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

A visszavágókat március 16-án játsszák le.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik