SZ. M. 2020.10.29 00:10 Frissítve: 2020.10.29 01:06

Fantasztikus Fradi-hajrá; Interjú Szoboszlai Dominikkal

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

 

A Dinamo Kijev elleni BL-csoportmeccs első félidejében kétgólos hátrányba kerülő ferencvárosiak nem adták fel, a fantasztikusan küzdő zöld-fehérek előbb Tokmac Nguen révén szépítettek, majd a hajrában a már tíz emberrel játszó ukránokkal szemben Franck Boli egyenlített, így az utolsó percekben már a győzelemért játszott a magyar csapat, ám a döntő gólt nem sikerült megszereznie.

Van, hogy a maximum is kevés – vonta le a tanulságot Szoboszlai Dominik az Atlético Madrid ellen elvesztett BL-csoportmeccs másnapján. A Salzburg légiósa örül az egyéni sikereinek, de ennél is fontosabbnak tartja a csapat érdekeit, s már nagyon várja a címvédő Bayern München elleni jövő heti találkozót. A fiatal középpályással Babják Bence beszélgetett.

A koronavírus-járvány alakította ki a férfi kézilabda-válogatott 20 tagú keretét a jövő heti Eurokupa-mérkőzésekre, ám ami a legfontosabb, kilenc hónap után végre együtt gyakorolhat a világbajnokságra készülő nemzeti együttes. S ha már férfi kézilabda, Szűcs Ernő Péter, a Mol-Pick Szeged elnöke jogi lépéseket fontolgat, amiért az Európai Kézilabda-szövetség kötelezte a csapatot, hogy pályára lépjen Bresztben, miközben már a kezdés előtt kiderült, a fehéroroszoknál többen is elkapták a koronavírust. Nagy Péter interjúja.

Egyezség született a Formula–1-ben szereplő csapatok között, amelynek értelmében 2023-tól már a versenyzők fizetését is maximalizálják. A legjobban kereső pilóták jussa több mint a felével megcsappanhat. Zsoldos Barna írása.

Hiába az áruházi számlák, kétéves eltiltást kapott a világbajnok amerikai sprinter, Christian Coleman, emiatt nem indulhat az olimpián. Vincze Szabolcs háttéranyaga.

2020.11.25 20:40:54

Bajnokok Ligája M. G.

Hazard büntetett, a hazaiak nem kaptak büntetőt, Vidal kireklamált egy piros lapot, Rodrygo döntött.

2020.11.25 20:11:14

Bajnokok Ligája B. Á.

Mivel döntetlent játszott az Atlético és a Lokomotiv, a címvédő Bayern már biztosan csoportelső.

2020.11.25 20:45:48

Bajnokok Ligája BACSKAI JÁNOS

Nem jutottak még tovább Kloppék, sokkal motiváltabban játszottak a bergamóiak, az Ajax is nyerni tudott.

2020.11.25 15:12:15

Bajnokok Ligája PÓR KÁROLY

Miha Blazic kiemelkedő teljesítményt nyújtott; Torinóban futották a legtöbbet a ferencvárosiak.

2020.11.24 23:33:00

Bajnokok Ligája MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Nyugdíjasként már lehet szép emlék, ám szemtől szembe már nem mindig.