SZ. M. 2020.10.29 00:10 Frissítve: 2020.10.29 01:06

Fantasztikus Fradi-hajrá; Interjú Szoboszlai Dominikkal

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

 

A Dinamo Kijev elleni BL-csoportmeccs első félidejében kétgólos hátrányba kerülő ferencvárosiak nem adták fel, a fantasztikusan küzdő zöld-fehérek előbb Tokmac Nguen révén szépítettek, majd a hajrában a már tíz emberrel játszó ukránokkal szemben Franck Boli egyenlített, így az utolsó percekben már a győzelemért játszott a magyar csapat, ám a döntő gólt nem sikerült megszereznie.

Van, hogy a maximum is kevés – vonta le a tanulságot Szoboszlai Dominik az Atlético Madrid ellen elvesztett BL-csoportmeccs másnapján. A Salzburg légiósa örül az egyéni sikereinek, de ennél is fontosabbnak tartja a csapat érdekeit, s már nagyon várja a címvédő Bayern München elleni jövő heti találkozót. A fiatal középpályással Babják Bence beszélgetett.

A koronavírus-járvány alakította ki a férfi kézilabda-válogatott 20 tagú keretét a jövő heti Eurokupa-mérkőzésekre, ám ami a legfontosabb, kilenc hónap után végre együtt gyakorolhat a világbajnokságra készülő nemzeti együttes. S ha már férfi kézilabda, Szűcs Ernő Péter, a Mol-Pick Szeged elnöke jogi lépéseket fontolgat, amiért az Európai Kézilabda-szövetség kötelezte a csapatot, hogy pályára lépjen Bresztben, miközben már a kezdés előtt kiderült, a fehéroroszoknál többen is elkapták a koronavírust. Nagy Péter interjúja.

Egyezség született a Formula–1-ben szereplő csapatok között, amelynek értelmében 2023-tól már a versenyzők fizetését is maximalizálják. A legjobban kereső pilóták jussa több mint a felével megcsappanhat. Zsoldos Barna írása.

Hiába az áruházi számlák, kétéves eltiltást kapott a világbajnok amerikai sprinter, Christian Coleman, emiatt nem indulhat az olimpián. Vincze Szabolcs háttéranyaga.

2020.12.02 17:31:48

Bajnokok Ligája K. T. I.

Neymar 91. percben szerzett gólja azt jelenti, hogy a Paris SG egymás elleni eredménnyel megelőzné az MU-t kettejük holtversenye esetén.

2020.12.02 17:03:31

Bajnokok Ligája H. D.

A sorozat történetében ez volt az első alkalom, hogy női játékvezető dirigált egy összecsapást.

2020.12.02 20:18:47

Bajnokok Ligája BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Sokkolták a katalánok a magyar bajnokot, a szünet után azonban már helyzetekig is eljutott a Fradi.

2020.12.02 18:34:25

Bajnokok Ligája K. T. I.

Alexander Sörloth fejéről a 91. percben még a kapufára vágódott a labda. A lábáról egy perccel később már a hálóba!