BL: tűzoltóknak kellett kimenteni a PSG-játékosokat

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.11.04. 18:37
null
Kurzawáéknak meggyűlt a bajuk a lifttel (Fotó: AFP)
A Le Parisien szerint egy lift meghibásodása miatt közel nem volt tökéletes a Paris Saint-Germain felkészülése az RB Leipzig elleni szerdai mérkőzésre. Végül a német tűzoltók beavatkozására volt szükség.

A francia lap a PSG 28 éves védője, Layvin Kurzawa – idő közben már eltűnt – Instagram-sztorijára hivatkozva írta meg a hírt, mely szerint 10 futballista ragadt a csapatnak otthont adó Grandhotel Handelshof egyik liftjében. A beszámoló szerint a játékosok csaknem 50 percig vesztegeltek, mire végül a lipcsei tűzoltók segítségével kijutottak onnan.

A csapat kedden 19 órakor edzett a lipcsei Red Bull Arénában, a balszerencsés eset 21 óra környékén történt. A liftben Presnel Kimpembe, Leandro Paredes, Angel Di Maria, Marquinhos, Bandiougou Fadiga, Abdou Diallo, Idrissa Gueye, Moise Kean, Colin Dagba és Kays Ruiz-Atil „időzött”.

Néhány Reddit-felhasználó humorosan meg is jegyzi, a hazai kispadon ülő Julian Nagelsmann egyre kreatívabb ötletekkel próbálja felvenni a versenyt a PSG-vel. Mint emlékezetes, ez a két csapat játszotta a Bajnokok Ligája 2019–2020-as kiírásának egyik elődöntőjét. Az augusztusi mérkőzésen a párizsiak 3–0-s győzelmet arattak.


 

H-CSOPORT
18.55:
IstanbulBasaksehir (török)–Manchester United (angol) (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!
21.00:
RB Leipzig (német)–PSG (francia) (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik