BL-rajt Gulácsi-bakival; Ők várnak csütörtöktől a Fradira

Vágólapra másolva!
2022.09.06. 23:35
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Végre elkezdődött a Bajnokok Ligája csoportköre. Az RB Leipzig Gulácsi Péter szarvashibája után került hátrányba, és Szoboszlai Dominik hiába adott gólpasszt, a lipcsei gárda végül simán kikapott az Olekszandr Zubkovval és Ivan Petrjakkal felálló ukrán Sahtartól. Nyert a Real, a City és Kylian Mbappé duplájával a PSG, a Chelsea viszont elbotlott Zágrábban. BL-kedd és -szerda két oldalon.
Végre elkezdődött a Bajnokok Ligája csoportköre.
Az RB Leipzig Gulácsi Péter szarvashibája után került hátrányba, és Szoboszlai Dominik hiába adott gólpasszt, a lipcsei gárda végül simán kikapott az Olekszandr Zubkovval és Ivan Petrjakkal felálló ukrán Sahtartól. Nyert a Real, a City és Kylian Mbappé duplájával a PSG, a Chelsea viszont elbotlott Zágrábban. BL-kedd és -szerda két oldalon.

Íme, a Trabzonspor, a Monaco és a Crvena zvezda! Minden, amit az Európa-liga csütörtökön rajtoló csoportköre előtt a Ferencváros három riválisáról tudni érdemes – címlapsztori két oldalon.

Könyörtelen focikedd Magyarországon. Repült Supka Attila és Kuttor Attila, a Paks pedig elengedi Böde Dánielt, avagy nem pihentek a mindössze hét forduló óta tartó OTP Bank Liga csapatai.

Kosárlabda, vízilabda, US Open és Vuelta, avagy eseménydús napok a világ sportjában – magyarokkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik