BL: Megpróbálunk egy kis csodát összehozni – Kamber

Vágólapra másolva!
2017.07.18. 21:21
null
A Honvéd egygólos hátrányban várja a visszavágót (Fotó: Veres Viktor)
A Budapest Honvéd 2–1-es hátrányból, zárt kapus mérkőzésen fogadja az izraeli bajnok Hapoel Beer-Sevát a Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójában. A mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón a kispestiek vezetőedzője, Erik van der Meer elárulta: A- és B-tervvel is készültek a találkozóra.


„Jó eredményt értünk el Izraelben, hiszen gólt szereztünk egy fantasztikus csapat ellen
– kezdte a holland vezetőedző. – Nem lesz könnyű, de megpróbálunk itthon is betalálni, és kiharcolni a továbbjutást."

Van der Meer megjegyezte: az első mérkőzésre kiutazó kispesti szurkolók kiválóak voltak, nagyon örült, hogy elkísérték őket.

„Nem lesz jó nélkülük a zárt kapus meccsen, ám nem tudunk mit tenni, így is meg kell kísérelnünk kiharcolni a továbbjutást. Szervezettnek kell lennünk, ezért A- és B-tervünk is van a találkozóra. Ha a maximumot nyújtjuk, akkor bármi megtörténhet, hiszen ilyen a futball."

A Honvéd csapatkapitánya, Djordje Kamber arról beszélt, hogy az első mérkőzésen kiderült: egy pillanatra sem hagyhatnak ki, mert rögtön góllal büntetik őket az izraeliek.

„Még jobban kell koncentrálnunk és okosan játszanunk. Teljesen más az iram, mint egy bajnokin. A Hapoel nagyon erős csapat, az anyagi lehetőségeiről nem is beszélve, össze sem lehet hasonlítani velünk. Európai szintű gárda. Sokat tanulhatunk ebből a párharcból, ahogy már az előző összecsapásból is levontuk a megfelelő következtetéseket. Megpróbálunk egy kis csodát összehozni."

A Budapest Honvéd szerda este negyed 10-től fogadja 2–1-es hátrányból a Hapoel Beer-Sevát a Bozsik-stadionban.

BAJNOKOK LIGÁJA
2. SELEJTEZŐKÖR, 2. MÉRKŐZÉS

21.15: Budapest Honvéd–Hapoel Beer-Seva (izraeli) (Tv:M4 Sport)élőben az NSO-n!
Az első meccs végeredménye 2–1 a Hapoel Beer-Seva javára.

A sajtótájékoztató vágatlanul



A Honvéd utolsó edzése a találkozó előtt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik