BL: megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.09.01. 19:53
Nagy BL-kalauz + európai porondon a Ferencváros 2022–2023 – Megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma! PANINI ADRENALYN XL FIFA WORD CUP 2022 KÁRTYACSOMAG + ÉS 2 LIMITÁLT KÁRTYÁVAL.

A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének végeztével kialakult a főtábla mezőnye, amelybe ugyan nem fért be a Ferencváros, de természetesen nem feledkezünk meg a magyar bajnokról.
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének végeztével kialakult a főtábla mezőnye, amelybe ugyan nem fért be a Ferencváros, de természetesen nem feledkezünk meg a magyar bajnokról.

Amellett, hogy felidézzük a zöld-fehérek szereplését a BL és az El selejtezőjében, elemezzük a csapat erősségeit és az esetleges gyengéit, összegyűjtöttük, hogy eddig hogyan szerepelt a második számú kontinentális sorozatban, bemutatjuk az Európa-ligás csoportellenfeleket, és természetesen az El teljes sorsolása is megtalálható 100 oldalas kiadványunkban.

Ami pedig a Bajnokok Ligáját illeti, olvashatnak a lipcsei magyar különítményről, portrét közlünk az elmúlt idény legjobbjáról, az Aranylabda első számú várományosáról, Karim Benzemáról, illetve igyekszünk megfejteni, hogy a kimagasló anyagi hátterű Manchester City miért nem képes a Bajnokok Ligájában felérni a csúcsra.

Ezek mellett bemutatjuk mind a 32 csapatot, az együttesek edzőjét, legértékesebb játékosát és legnagyobb nyári fogását, elemezzük az esélyeket, és természetesen a Bajnokok Ligája teljes programját is megtalálják magazinunkban, amely a BL-idény alatt hasznos olvasmány azoknak, akik a képernyő – legyen szó televízióról, számítógépről, tabletről vagy mobilról – előtt követik végig a Bajnokok Ligája 2022–2023-as idényét.

Keresse az újságárusoknál!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik