BL: Ha én beszélnék így a bíróval, tíz meccsre eltiltanának – Verratti

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.05.05. 08:55
null
Verratti (jobbra) szerint Kuipers játékvezető nyomdafestéket nem tűrő módon kommunikált a PSG játékosaival (Fotó: AFP)
Ander Herrera és Marco Verratti, a Paris Saint-Germain két középpályása arról beszélt a Manchester Cityvel szemben elveszített Bajnokok Ligája-elődöntőt követően, hogy a mérkőzés holland játékvezetője, Björn Kuipers megengedhetetlen módon kommunikált velük. Mind a ketten úgy vélik, fordított esetben ők több meccses eltiltást kapnának szavaikért.

 

„Hetven percig mi voltunk a jobb csapat. Támadtunk és nehézségeket okoztunk az ellenfelünknek, amely nagyon jól játszott. Természetesen szomorúak vagyunk, de emelt fővel hagyhattuk el a pályát – nyilatkozta Ander Herrera az RMC Sportnak, majd így folytatta: – Sokat beszélünk a játékvezetők kapcsán a tiszteletről. A bíró azt mondta Leandro Paredesnek, hogy b...d meg. Ha mi mondjuk ezt, három-négy meccses eltiltást kapunk.”

Hasonló tapasztalatairól számolt be Marco Verratti, a PSG olasz középpályása: „Nekem kétszer is mondta. Én soha nem mondanék ilyet, mert tíz meccsre eltiltanának. Rengeteget kommunikálok meccsek közben a játékvezetővel, de soha nem engedném meg magamnak, hogy így beszéljek. Azt mondta nekem, hogy számukra ez normális, ha viszont mi beszélünk így, az tíz meccs. És ez nem a bírók hibája…”

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
MANCHESTER CITY (angol)–PARIS SAINT-GERMAIN (francia) 2–0 (1–0)
Manchester,
Etihad Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Kuipers (holland)
MAN. CITY: Ederson – Walker, Stones, Rúben Dias, Zincsenko – Bernardo Silva (Sterling, 82.), Fernandinho, Gündogan – Mahrez, De Bruyne (Gabriel Jesus, 82.), Foden (Agüero, 85.). Menedzser: Pep Guardiola
PSG: K. Navas – Florenzi (Dagba, 75.), Marquinhos, Kimpembe, Abdou Diallo (Bakker, 83.) – A. Herrera (Draxler, 62.), Paredes (Danilo Pereira, 75.) – Di María, Verratti, Neymar – Icardi (M. Kean, 62.). Vezetőedző: Mauricio Pochettino
Gólszerző: Mahrez (11., 63.)
Kiállítva: Di María (69.)

Továbbjutott: a Manchester City, kettős győzelemmel, 4–1-es összesítéssel.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik