BL: eljárás indult a bírót szidó Pellegrini ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.20. 17:19
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) eljárást indított Manuel Pellegrini ellen. A Manchester City menedzsere a Barcelona ellen hazai pályán kettő nullára elveszített Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után pocskondiázta Jonas Eriksson játékvezetőt, amiért most felelnie kell.

„A bíró eldöntötte a meccset. Végig a Barcelona oldalán állt – mondta a mérkőzés után Manuel Pellegrini, majd hosszasan ecsetelte Martín Demichelis kiállítást érő szabálytalanságát Lionel Messivel szemben. – A büntető előtt, ami egyébként a tizenhatoson kívül volt, szabálytalankodtak Jesús Navasszal szemben. Eriksson egyáltalán nem tudta kézben tartani a mérkőzést. Nem volt jó ötlet Svédországból bírót küldeni erre a meccsre, ráadásul egy olyat, aki korábban hibázott a Barcelona egyik találkozóján. Most visszaadta ezt. A kontaktus a tizenhatoson kívül volt, nem lehet folytatni a szabálytalanságot. A büntető előtt a Barcelonának helyzete sem volt."Manuel Pellegrini, majd hosszasan ecsetelte Martín Demichelis kiállítást érő szabálytalanságát Lionel Messivel szemben. – A büntető előtt, ami egyébként a tizenhatoson kívül volt, szabálytalankodtak Jesús Navasszal szemben. Eriksson egyáltalán nem tudta kézben tartani a mérkőzést. Nem volt jó ötlet Svédországból bírót küldeni erre a meccsre, ráadásul egy olyat, aki korábban hibázott a Barcelona egyik találkozóján. Most visszaadta ezt. A kontaktus a tizenhatoson kívül volt, nem lehet folytatni a szabálytalanságot. A büntető előtt a Barcelonának helyzete sem volt."

Az UEFA csütörtökön hivatalos közleményben jelezte: eljárást indított Manuel Pellegrinivel szemben a találkozó után tett nyilatkozata miatt.

A svéd Jonas Eriksson egyébként ott lesz a nyáron Brazíliában, hiszen bekerült a világbajnokságra utazó játékvezetői keretbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik