M. D. 2020.10.22 14:32 Frissítve: 2020.10.22 17:17

BL: C. Ronaldo még mindig koronavírusos; nem játszhat a Barca ellen sem?

Újabb pozitív koronavírustesztet adott Cristiano Ronaldo, a Juventus sztárfutballistája, aki így biztosan lemarad az FC Barcelona elleni jövő szerdai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésről – írja a Marca, de nem sokkal később ennek ellentmondó hírek is megjelentek a nemzetközi sportsajtóban.

 

Cristiano Ronaldo szervezetében még mindig kimutatható a koronavírus (Fotó: AFP)


A 35 éves világklasszis a múlt héten a portugál válogatott edzőtáborában fertőződött meg a koronavírussal, azóta Torinóban tölti a karanténidőszakot.

Az ötszörös aranylabdáson nemrégiben újabb koronavírustesztet végeztek, ami ismét pozitív eredményt hozott – számolt be róla a Marca a portugál Correio da Manhára hivatkozva –, ezért Cristiano Ronaldo a Dinamo Kijev elleni BL-találkozó (2–0) után az FC Barcelona elleni csoportrangadóról is lemarad.

Az UEFA protokollja szerint a nemzetközi kupamérkőzéseken csak olyan futballista léphet pályára, aki az adott összecsapás előtt egy héttel negatív eredménnyel rendelkezik, a Barca elleni meccsig azonban már csak hat nap van hátra.

Ezzel szemben a Football Italia arról ír, hogy amennyiben a találkozó kezdete előtt 24 órával negatív vírustesztet ad, akkor Cristiano Ronaldo pályára léphet a Barcelona ellen, sőt akár most vasárnap a Verona ellen is, ha a szombati vizsgálatok már nem mutatják ki a szervezetében a koronavírust.

Az egyelőre kérdéses, hogy a portugál kiválóság a Ferencváros elleni november 4-i összecsapásra egészséges lesz-e.

2020.12.28 19:31:11

Bajnokok Ligája BERTA MIHÁLY, CSILLAG PÉTER, PIETSCH TIBOR

Ferencvárosi BL-főtábla, Németh Krisztián mint Amerika Kapitány, és a mindenen túljutó Atalanta.

2020.11.25 16:39:52

Bajnokok Ligája KORMANIK ZSOLT

Sok vagy kevés a 16 ferencvárosi légiós? – egyebek mellett erre is keressük a választ összeállításunkban.

2020.12.23 23:19:00

Bajnokok Ligája DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Két lányom között hét év a korkülönbség, a nagyobbnak annak idején a Barca és David Villa volt a kedvence, a kisebbnek viszont, aki mostanában nyiladozott rá szurkolóként a sportra, már a Fradi és Sigér Dávid!

2020.12.22 23:59:20

Bajnokok Ligája BABJÁK BENCE

Összeállításunkban a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.