BL: A második félidőben játszhattunk volna jobban a Fradi ellen – Pjanic

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.12.03. 08:36
null
Miralem Pjanic szerint a Barca megnyeri a csoportot (Fotó: Szabó Miklós)
Az FC Barcelona 3–0-ra nyert a Ferencváros vendégeként a budapesti Puskás Arénában a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. A spanyol csapat részéről Clément Lenglet és Miralem Pjanic azt mondta, az első félidőben remekül teljesített az együttes.

 

„A keret minden tagja kiveszi a részét a sikerekből. Aki nem góllal, az gólpasszal – idézi a Sport Clémenet Lenglet-t, a Barcelona francia védőjét. – Nem változott semmi, ugyanezen az úton haladunk tovább. Az eredmények mostanában biztatóak, és sokszor találunk be a kapuba. Bízom benne, hogy így folytatjuk, mert még sok kihívás vár ránk. Az első félidő remek volt, a másodikban már a következő meccsünkre gondolva játszottunk. Elégedettek lehetünk.”

A BL-ben a Barcelona a csoportkör utolsó fordulójában a Juventusszal csap össze. A katalánok Torinóban 2–0-ra nyertek az olasz gárda ellen.

„A Bajnokok Ligájában biztató a produkciónk, megérdemeljük, hogy csoportelsőként jussunk tovább – mondta a bosnyák Miralem Pjanic, aki a nyáron épp a Juventustól igazolt a Barcához. – A Juventusnak pazar játékosai vannak, ám hiszek a Barcában, meggyőződésem, hogy mi nyerjük meg a csoportot. Minden mérkőzésen győzni akarunk. A csapatunk fegyelmezettsége és komolysága fantasztikus volt, csakúgy, mint Kijevben. A második játékrészben játszhattunk volna jobban. Háromgólos előnyben több helyzetet kellett volna kialakítanunk.”

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ

G-CSOPORT
FERENCVÁROS–BARCELONA 0–3 (0–3)
Budapest, Puskás Aréna, zárt kapuk mögött. V: Kulbakov (fehérorosz)
FERENCVÁROS:
Dibusz – Botka, Blazic, Frimpong, Dvali, Heister (Lovrencsics G., 64.) – Sigér D. (Laidouni, 64.), Somália (Haratin, 81.) – Isael, Nguen (Mak, 71.), Uzuni (Baturina, 71.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
BARCELONA: Neto – Dest, Mingueza, Lenglet (Alená, 65.) Jordi Alba (Junior Firpo, a szünetben) – Pjanic, Busquets ( F. de Jong, a szünetben) – Trincao, Griezmann (Riqui Puig, 65.), O. Dembélé – Braithwaite (De la Fuente, 80.). Vezetőedző: Ronald Koeman
Gólszerző: Griezmann (14.), Braithwaite (20.), O. Dembélé (28. – 11-esből)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A csoport másik mérkőzésén
Juventus (olasz)–Dinamo Kijev (ukrán) 3–0 (Chiesa 21., C. Ronaldo 57., Morata 66.)

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJÁT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Barcelona 5 5 16–2 +14 15
2. Juventus 5 4 1 11–4 +7 12
3. Dinamo Kijev 5 1 4 3–13 –10 1
4. FERENCVÁROS 5 1 4 5–16 –11 1

6. FORDULÓ
December 8., kedd
21.00:
FC Barcelona (spanyol)–Juventus (olasz)
21.00: Dinamo Kijev (ukrán)–Ferencváros

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik