BL: két vezéregyéniség nélkül kelt útra a Debrecen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.14. 10:41
Alapemberei közül Szakály Péter és Kulcsár Tamás, valamint Vadnai Dániel sem tartott a DVSC-Tevával a Cliftonville elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-selejtező helyszínére.

Előbbi két futballista vádlisérülés, míg utóbbi eltiltás miatt nem állhat Kondás Elemér vezetőedző rendelkezésére.

Mint arról már beszámoltunk, Kulcsár az Újpest ellen tizenegyespárbajban elveszített Szuperkupa-mérkőzésen ütközött Jonathan Herisszel, aminek következtében a 30. percben le is kellett cserélni. Első látásra nem tűnt súlyosnak az eset, de a meccs végére bedagadt a lába a támadónak, aki nem épült fel időben.

A védekező középpályásként bevethető Vadnai még az MTK színeiben, a Senica elleni 2012-es Európa-liga-selejtezőn jutott a kiállítás sorsára, s mivel azóta nem szerepelt a nemzetközi kupaporondon, az északír együttes elleni összecsapás során tölti le eltiltását.

A DVSC gépe várhatóan 12.30 óra körül landol Belfastban, ahol 20 órakor, a keddi találkozó helyszínén, a Solitude stadionban vezényel edzést a szakmai stáb.

A DVSC-TEVA ÉSZAK-ÍRORSZÁGBA UTAZÓ KERETE:
Kapusok:
Nenad Novakovics, Vukasin Polekszics
Mezőnyjátékosok:
Lázár Pál, Dusan Brkovics, Mészáros Norbert, Máté Péter, Igor Morozov, Korhut Mihály, Aleksandar Jovanovic, Bódi Ádám, René Mihelic, Joel Damahou, Zsidai László, Varga József, Selim Bouadla, Tisza Tibor, Ibrahima Sidibe, L’Imam Seydi

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik