Maccabi: Sousa nem elégedett, bár szünet után javult a csapata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.01. 10:43
Mint arról beszámoltunk, a Győri ETO elleni labdarúgó BL-selejtezőre készülő izraeli bajnok Maccabi Tel-Aviv 0–0-s döntetlennel kezdte meg a nyári felkészülési mérkőzéseit. A Maccabi kispadján a német másodosztályú Ingolstadt ellen bemutatkozó korábbi Videoton-edző, Paulo Sousa nem volt teljesen elégedett a látottakkal.

„Ez volt az első meccsem a klubnál, két teljesen eltérő félidővel: az elsőben képtelenek voltunk a játék irányítására, alulmaradtunk labdabirtoklásban és az ellenfél jó helyzeteket alakított ki. Szünet után sokat javultunk, több lehetőséget dolgoztunk ki, a futballisták hozzáállása is jobban tetszett. Ez jó kiindulópont lesz a következő mérkőzésekre" – értékelt Paulo Sousa.

A Maccabi Tel-Aviv a Levi – Jeini, Fideleff, Tibi, Aviv – Alberman, Einbinder – Zahavi, Miha, Altman – Prica összeállításban lépett pályára, míg szünet után a Chencinski – Abu, Carlos García, Perec, Ziv – Lugaszi (Jicaki), Abu Zaid – Ben Haim, Radi, Gonzalo García – Kehinde csapat játszott. A Maccabi a következő találkozóját szerdán a Koman Vladimirt is alkalmazó orosz FK Krasznodar ellen vívja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik