Rio Ferdinand és Nemanja Vidics is elutazott Milánóba

K.E. K.E.K.E. K.E.
Vágólapra másolva!
2007.05.01. 12:40
Szerda este Milánóban játszik Bajnokok Ligája-visszavágót a Manchester United, amely egy héttel ezelőtt az Old Traffordon 3-2-re verte az AC Milan gárdáját. Sir Alex Ferguson csapata sérülések miatt alaposan felforgatott védelemmel állt ki az első találkozóra, de a visszavágón már a skót menedzser rendelkezésére állhat két sztenderd középső védője, Rio Ferdinand és Nemanja Vidics.
Vidics (balra) és Ferdinand (jobbra) Milánóban ismét bevethető lesz
Vidics (balra) és Ferdinand (jobbra) Milánóban ismét bevethető lesz
Vidics (balra) és Ferdinand (jobbra) Milánóban ismét bevethető lesz
Vidics (balra) és Ferdinand (jobbra) Milánóban ismét bevethető lesz
Mindkét játékos hetek óta sérült volt, de mérkőzés tétjére való tekintettel várható volt, hogy amint minimális esély van a játékukra, Ferguson számít rájuk, bár biztosat egyelőre a sokat látott és megélt szakember sem mert egyelőre mondani.

„Túl korai még konkrét választ adnom arra, hogy ott lesznek-e a kezdőben vagy sem – mondta Ferguson. – Egyelőre annyi biztos, hogy ők is elutaztak velünk Milánóba, itt vannak közöttünk, készülnek a mérkőzésre. Kedden este tartunk egy edzést, igazából csak azt követően tudunk dönteni a kérdésben.”

Ferdinand és Vidics sem volt a pályán az első mérkőzésen, amelyen Kaká két remek, egyéni mezmozdulását követően a Milan 0-1-ről 2-1-re fordított, még a szünet előtt.

A brazil a Wes Brown, Gabriel Heinze alkotta manchesteri védelemmel szemben igencsak virgonckodott.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?

Írja be az itt látható számot!
A milánói visszavágón annyi változás mindenképpen történik majd, hogy eltiltás miatt nem játszhat a „vörös ördögök” balhátvédje, a francia Patrick Evra. Így amennyiben Ferdinand és Vidics elfoglalja szokott helyét a védelem közepén, Heinzének mégsem kell leülnie a kispadra, hiszen ő lehet a megoldás a balhátvéd posztján. Amely feladatkörben eleve otthonosabban mozog, mint eggyel beljebb.

Egy héttel ezelőtt a Manchester játéka nagyot javult a második félidőre, Wayne Rooney két találatával aztán megnyerték a mérkőzést.

Az MU a hétvégi bajnokin is fordítani tudott. Sőt, az Everton otthonában már kétgólos hátrányba került az 50. percben a Ferguson-gárda. A 60. percben aztán beindult a gólgyártás és megfordították az összecsapást. Góljaikat O'Shea, Rooney és Eagles szerezték, a negyedik találat Phil Neville öngólja volt.

A Milan mindeközben a Serie A-ban, Torinóban verte Seedorf bombagóljával 1-0-ra a házigazdákat, kulcsemberük Kaká nem játszott, rápihent a BL-visszavágóra. Itt jegyezzük meg, a legjobb formát mutató manchesteri, Cristiano Ronaldo sem kezdett, ő csak a 61. percben állt be, miután övéi szépítettek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik