Atlétikai vb: a gyönyörű német középtávfutó versenyre hívta Erling Haalandot

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.24. 13:02
null
Alica Schmidt versenyre hívta Erling Haalandot (Fotó: Getty Images)
Az Instagramon több mint 4 millió követővel rendelkező gyönyörű német középtávfutó, Alica Schmidt a budapesti atlétikai világbajnokságon versenyre hívta az angol Manchester City labdarúgócsapatának norvég sztárcsatárát, Erling Haalandot – írta meg a Dagbladet norvég lap.

Alica Schmidt szombaton a 4x400-as mixváltó tagjaként versenyzett a budapesti világbajnokságon. A hétköznapokban a német élvonalbeli Borussia Dortmund fitneszedzőjeként is dolgozó Schmidt korábban együtt dolgozott a norvég sztárral, az azóta Manchesterbe igazolt Erling Haalanddal is, valamint egyszer már kihívott egy futballistát egy versenyre, s akkor le is győzte Mats Hummelst (videót ide kattintva nézhet meg az esetről).

„Nagyon jó élmény volt egy ilyen futballistával versenyezni és összehasonlítani magamat. Nagyszerű verseny volt és örülök, hogy legyőztem” – emlékezett vissza a korábbi versenyre Schmidt, akinek a Dagbladet felvetette, kihívná-e, legyőzné-e Erling Haalandot (akinek édesanyja is atletizált).

„Nem tudom. Talán. Azt hiszem, 400 méteren megtenném, de 200-on szerintem kemény verseny lenne. Szívesen vállalnám a Haaland elleni párharcot, ha lesz ilyen” – mondta Alica Schmidt, aki megjegyezte, küld meghívót a Manchester City csatárának.

„Haaland, ha készen állsz ellenem futni, szeretném megnézni, ki a gyorsabb közülünk” – mondta a német középtávfutó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik