Tottenham: Mourinho „csak úgy” nem állítja be Bale-t

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.01.25. 13:03
null
José Mourinho irányba állítja Gareth Bale-t (Fotó: AFP)
Az edzésen nyújtott kiegyensúlyozott teljesítménnyel dolgozhat meg a játékidőért Gareth Bale, a Tottenham Hotspur walesi válogatott szélsője a csapat menedzsere, José Mourinho szerint – írja az MTI.

 

A portugál szakember a 31 éves futballista kevés pályán töltött idejét firtató kérdésre azt mondta, nem ad „csak úgy” játékidőt a labdarúgóknak.

„Tisztában vagyunk azokkal a nehézségekkel, amelyeket át kellett élnie az utóbbi néhány idényben, de a legfontosabb az edzésmunka, mert ha egy játékos a tréningeken kiegyensúlyozott teljesítményt mutat, akkor készen áll és megdolgozott a pályán töltött percekért” – mondta Mourinho a másodosztályban sereghajtó Wycombe Wanderers otthonában sorra kerülő hétfő esti FA-kupa-találkozó előtt.

„Jól dolgozik, csakúgy, mint a többiek, de minden az önbizalmán múlik. Ha jól érzi magát és magabiztos, akkor játszani fog” – jelentette ki Mourinho.

Bale-t a Real Madrid tavaly szeptemberben adta vissza kölcsönben a Tottenhamnek, amelynek szurkolói kitörő örömmel fogadták a hírt, ám a walesi játékos azóta javarészt a kispadon kapott helyet, csak egy bajnoki mérkőzésen volt kezdő, ugyanakkor az Európa-ligában többször jutott szerephez.

A Spurs továbbjutásra esélyesként lép pályára a Wycombe vendégeként, Mourinho azonban várhatóan felforgatja majd a csapatát, amely a hétközi Premier League-forduló csütörtöki játéknapján a bajnoki címvédő Liverpoolt fogadja.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik