Videó: Mourinho pajzsként akadályozta meg játékosa pályára lépését

Vágólapra másolva!
2021.01.06. 10:47
null
José Mourinho ezúttal is határozott volt a pálya szélén (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Tottenham 2–0-s győzelmet aratott kedd este az angol Ligakupa elődöntőjében a másodosztályú Brentford felett, így bejutott a fináléba. A meccs hajrájában, kétgólos vezetésnél a Spurs játékosa, Pierre-Emile Höjbjerg kisebb sérülést szenvedett, ennek ellenére folytatni akarta a játékot, csakhogy José Mourinho megálljt parancsolt neki.

A videón látszik, amint a 25 éves dán középpályás a 85. percben sérülése után megpróbál visszamenni a pályára, csakhogy saját edzője, José Mourinho útját állja, és fizikailag visszatartja őt.

Az ezt követő képsorokon az is jól látszik, hogy mennyire vérzett Höjbjerg lába, így érthető, hogy a portugál tréner miért nem akarta a meccs hajrájában, kétgólos vezetésnél visszaengedni őt a pályára.

ANGOL LIGAKUPA
ELŐDÖNTŐ
Tottenham Hotspur–Brentford (II.) 2–0
(1–0)
London,
Tottenham Hotspur Stadion. Vezette: Mike Dean
TOTTENHAM:
Lloris – Aurier, D. Sánchez, Dier, Raguilón (B. Davies, 72.) – M. Sissoko, Höjbjerg (Tanganga, 86.) – Lucas Moura (Winks, 72.), Ndombele, Szon Hung Min (Carlos Vinícius, 89.) – Kane. Menedzser: José Mourinho
BRENTFORD: Raya – Dalsgaard, Pinnock, Bech Sörensen, R. Henry – Dasilva, Janelt (Marcondes, 74.), M. Jensen – Mbeumo (Forss, 81.), Toney, Sergi Canós (Fosu, 74.). Menedzser: Thomas Frank
Gólszerző: M. Sissoko (12.), Szon Hung Min (70.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik