Spurs: a Real kivetette a hálóját a francia kapusra - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.01. 12:57
null
Lloris a tizenhatoson kívül sem fél játékba avatkozni (Fotó: Reuters)
Angol sajtóhírek szerint a Real Madrid kinézte magának a Tottenham Spurs kapusát, Hugo Llorist. A 27 éves francia labdarúgóért a januári átigazolási időszakban 24 millió eurós ajánlatot készülnek tenni. Amennyiben nem jön össze az üzlet, úgy a nyáron visszatérnének rá.

 

A Real Iker Casillas hosszú távú pótlásán dolgozik gőzerővel, és jelen állás szerint nagyon úgy néz ki, hogy nem a nyáron érkező, azóta roppant kevés lehetőséget kapó Keylor Navas lehet a végső megoldás. Lloris előtt felvetődött David de Gea neve is, aki a spanyol válogatottban mostanság készül végérvényesen átvenni Casillas örökét.

Lloris – és egyébként Petr Cech – után a PSG is intenzíven érdeklődik, míg a francia játékos, bár stabil kezdőnek számít a Spursben, egy meghatározó BL-csapat kedvéért vélhetően elgondolkodna a váltáson. Annál is inkább, mert a tervekkel, reményekkel ellentétben a Tottenham nem képes belépni a szűk európai elitbe.

A 2012-ben megszerzett kapus ezen a nyáron írta alá új, 2019 nyaráig szóló szerződését, ez azonban nem zárja ki, hogy megfelelő ajánlat esetén váltson. Értékét a transfermakrt.de 17 millió euróra teszi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik