Teqball: David Beckham is így tartja formában magát – videó

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2020.05.05. 18:09
null
David Beckham (Fotó: AFP)
A koronavírus-járvány idején otthonukba szoruló, hazai és nemzetközi bajnokságok nélkül maradó futballsztárok vásárolnak teqballasztalt, hogy azzal edzenek és kapcsolódnak ki családjukkal együtt. Ezen a héten David Beckham és családja kezdte el az Teqball Smart asztalt használni.

Rajta kívül Neymar, Harry Maguire, Sadio Mané, Wayne Rooney és nemzetközi klubok más játékosai egyaránt napi szinten használják a Teqball sporteszközét.

Az innovatív Teq-asztalok harmadik tagja, a LITE, mely a 2019-ben, Budapesten megrendezett világbajnokság alatt debütált, egyre több ember számára teszi lehetővé, hogy otthoni körülmények között teqballozzon, fejlessze tudását és minden napi mozgásigényét kielégítse. A járványhelyzetben jelenleg egész Európára kiterjesztett kampánnyal segíti a sportolni kívánókat a Teqball.

Mint azt Gattyán György, a Teqball egyik alapítója mondta: „Nemtől, kortól és tudásszinttől függetlenül lehet a teqballt, mint sportágat űzni. Itt eltűnnek a határok, mindenki egyenrangú és csak a játék a számít!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik