Swansea: felbontották spanyol válogatottjuk szerződését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.11. 06:43
A Swansea City közös megegyezéssel szerződést bontott spanyol labdarúgójával, Miguel Pérez Cuestával, ismertebb nevén Michuval.

A 29 éves spanyol támadó 2012-ben érkezett a Swansea-hoz 2.5 millió euróért, és az első szezonjában 35 mérkőzésen 18 gólig jutott a Premier League-ben. Remek formájának köszönhetően meghívót kapott a spanyol válogatottba – egyszer pályára is lépett –, azonban a 2013–2014-es szezontól sorozatos bokasérülések akadályozták a pályafutását.

A legutóbbi idényt a Napolinál töltötte kölcsönben, de mindössze öt mérkőzésen lépett pályára, gólt nem szerzett – a bokasérülése itt is hátráltatta. A nyáron visszatért a Swansea-hoz, csakhogy a walesiek menedzsere, Garry Monk kijelentette: a csatár többé nem lép pályára a csapatban.

Szerződése a 2015–2016-os szezon végén járt volna le, ám a heti negyvenezer fontos fizetés helyett Michu inkább a megállapodás felbontása mellett döntött.

A csatár egy ideje a spanyol negyedosztályban szereplő Unión Langreo csapatában edz, amelynek vezetőedzője a testvére, Hernán Pérez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik