Squillaci hétfőn aláírhat az „ágyúsokhoz”

Vágólapra másolva!
2010.08.23. 07:50
null
Squillaci (jobbra) a jövőben már Bendtner oldalán harcolhat (Fotó: Action Images)
Megegyezett egymással az Arsenal és a Sevilla labdarúgócsapata, így az andalúzok francia válogatott védője, Sébastien Squillaci a londoni klubhoz igazol.

A francia légiós elutazott Londonba, és ha mindent rendben találnak az orvosi vizsgálaton, még hétfőn aláír az Arsenalhoz.

„Sébastien Squillaci elutazik az éjjel Londonba, hogy átessen az Arsenal orvosi vizsgálatán, miután a két klub mindenben megegyezett az átigazolásáról" – közölte a Sevilla vasárnap este a hivatalos honlapján.

A 30 éves Squillaci – aki a francia válogatott tagjaként részt vett az idei világbajnokságon, ahol egy mérkőzésen lépett pályára – az Arsenaltól érkezett ajánlat miatt nem játszott klubja múlt heti, Braga elleni BL-selejtezőjén (1–0-ra az otthon szereplő portugál csapat nyert), így az Arsenal színeiben pályára léphet a Bajnokok Ligájában.

A védőt két éve az Olympique Lyontól vette meg a Sevilla 6.5 millió euróért. Az Arsenalban a védelem közepén elkél a rutin, hiszen Willian Gallas távozása után ezen a poszton olyan labdarúgók maradtak (Thomas Vermaelen, Johan Djourou és Laurent Koscielny) az „ágyúsoknál", akik még nem töltötték be 25. életévüket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik