Portugália: Roger Schmidt kiakadt a Chelsea viselkedésére – videó

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.05. 15:53
null
Schmidt az egész Benfica nevében beszélt a sajtótájékoztatón (Fotó: Getty Images)
Külföldi médiainformációk szerint a Chelsea élénken érdeklődik Enzo Fernández, a világbajnokság legjobb fiatal játékosa iránt. A Benfica középpályásának szerződésében 120 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, amelyet egy összegben eddig senki sem hajlandó kifizetni, ám a Chelsea így is próbálkozik a játékos elcsábításával, ami nem nyerte el Roger Schmidt, a Benfica vezetőedzőjének a tetszését.

 

Roger Schmidt, a Benfica vezetőedzője sajtótájékoztatón bírálta a Chelsea-t az angol klub viselkedése miatt, amelyet az Enzo Fernándezzel kapcsolatos átigazolási tárgyalások során tanúsított.

„Van egy klub, amely meg akarja vásárolni a játékosunkat. Tudják, hogy nem akarjuk eladni ezt a labdarúgót. Megpróbálták maguk mellé állítani a játékost, de azt is tudják, hogy csak akkor vásárolhatják meg a játékjogát, ha kifizetik a kivásárlási záradékot.

A helyzet teljesen egyértelmű, és a klub, amely meg akarja venni Enzót (Fernández), tiszteletlenül viselkedik mindannyiunkkal és a Benficával szemben, ezért nem tudom elfogadni azt, amit velünk tesznek.

»Megőrjítik« a játékost, úgy tesznek, mintha ki tudnák fizetni a záradékban meghatározott összeget, majd aztán abból szeretnének lealkudozni, így nem alakulhat ki jó kapcsolat a klubok között. További kérdésekre nem válaszolok Enzo ügyében.”

Mivel a Chelsea új tulajdonosa, Todd Boehly továbbra is sportigazgatóként is tevékenykedik, nem nehéz kitalálni, hogy kire célzott a német tréner.


A SIC Noticias újságírója, Pedro Sepúlveda szerint a Benfica egy összegben szeretné a 120 millió eurónyi összeget, nem pedig részletekben a 127 milliót, amit a Chelsea ajánlott. A londoni klub nem akar kifizetni ekkora összeget egy részletben.


Enzo Fernández a fejlemények tekintetében egyelőre, ebben az átigazolási időszakban biztosan nem lesz a Chelsea játékosa.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik