PL: Szoboszlai büntetőt harcolt ki, Kerkez nyerte a legtöbb párharcot – videó

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.08.19. 18:37
null
Szoboszlai Dominik remekelt Kerkez Milos csapata ellen (Fotó: Getty Images)
Ahogy arról beszámoltunk, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool 3–1-re nyert a Kerkez Milossal pályára lépő Bournemouth ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2. fordulójában. Mindkét magyar játékos remekül játszott. Szoboszlai kiharcolt egy tizenegyest, és egy másik gólban is főszereplő volt, míg Kerkez nyerte meg a legtöbb párharcot a mérkőzésen.

Nem Kerkez Miloson múlt az, hogy csapata a Bournemouth 3–1-es vereséget szenvedett a Liverpool otthonában. A 19 éves magyar válogatott védő nyerte meg a legtöbb párharcot a meccsen (9), emellett volt négy labdaszerzése is.


Szoboszlai Dominik teljesítményére sem lehet panasz. A magyar válogatott csapatkapitánya kiharcolt egy tizenegyest, emellett neki volt a legtöbb sikeres csele és legtöbb sikeres passza a mérkőzésen.


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

ANGOL PREMIER LEAGUE
2. FORDULÓ
Liverpool FC–AFC Bournemouth 3–1 (2–1)
Liverpool,
Anfield, 54 000 néző. Vezette: Bramall
Liverpool:
Alisson – Alexander-Arnold (Joe Gomez, 76.), Van Dijk, I. Konaté, Robertson – Szoboszlai, Mac Allister, Gakpo (Endo, 63.) – Szalah (D. Núnez, 86.), Diogo Jota (Elliott, 76.), Luis Díaz (Cimikasz, 86.). Menedzser: Jürgen Klopp
Bournemouth:
Neto – Aarons, Senesi (Hamed Traoré, 84.), Zabarnij, Kerkez – Billing, Rothwell (L. Kenny, 76.) – Semenyo (D. Brooks, 76.), Christie (Moore, 63.), J. Anthony (Kluivert, 63.) – Solanke. Menedzser: Andoni Iraola
Gólszerző: Luis Díaz (27.), Szalah (36.), Diogo Jota (62.), ill. Semenyo (3.)
Kiállítva: Mac Allister (58.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik