PL: Gulácsi korábbi edzője az angol élvonalban – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.12.04. 08:13
Ralph Hasenhüttl lehet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Southampton menedzsere.

Mint megírtuk, a Soton vezetősége sorozatban tíz nyeretlen bajnoki után hétfőn menesztette posztjáról Mark Hughest, aki ezzel nem mellesleg az első tréner lett, akit a PL-ben egy naptári év alatt kétszer is elküldtek az aktuális csapatától.menesztette posztjáról Mark Hughest, aki ezzel nem mellesleg az első tréner lett, akit a PL-ben egy naptári év alatt kétszer is elküldtek az aktuális csapatától.

A Sky Sports az utód kapcsán arról számolt be, hogy a klub képviselői már személyesen is találkoztak Ralph Hasenhüttllel, s ő az első számú jelölt, hogy átvegye a gárda irányítását. A brit média hozzáteszi, a felek hétfői egyeztetése pozitív eredménnyel zárult, Hasenhüttl bele is egyezett, hogy átvegye az együttest.

A Sky Sports arról is említést tesz, hogy Hasenhüttl mellett Quique Sánchez Flores, David Moyes és Nigel Pearson is szóba került a vezetőségben, ám minden bizonnyal az 51 esztendős Ralph Hasenhüttl lesz a befutó, aki 2016 és 2018 között a Gulácsi Pétert is foglalkoztató RB Leipzignél tevékenykedett, amely a 2016–2017-es idényben nagy bravúrral a második helyen végzett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik