PL: ezért lett Szoboszlai a hónap játékosa a Liverpoolnál

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.20. 10:14
null
A szurkolók is megindokolták, miért Szoboszlai Dominikot látták augusztus legjobb Liverpool-játékosának (Fotó: Getty Images)
Mint megírtuk, a nyári szerzeményt, Szoboszlai Dominikot választotta augusztus hónap legjobb játékosának az angol élvonalbeli Liverpool. A „vörösök” szavazásán a szurkolóknak meg is kellett indokolniuk, miért az adott játékost tartják a legérdemesebbnek a jelölésre, s ezek közül a klub honlapja is kiemelt néhányat.

 

A „vörösök” eddigi összes tétmérkőzését végigjátszó magyar válogatott középpályás már első gólját is megszerezte új csapatában, ráadásul a Bournemouth és az Aston Villa elleni mérkőzések után is megválasztották a Liverpool legjobbjának.

„Megmutatta, mit jelent ennél a nagyszerű klubnál játszani. Már most szeretem őt” – idézte Mand kommentjét a Liverpool honlapja.

„Fantasztikusan kezdte az idényt, létfontosságú része a csapatnak” – jegyezte meg Sam Bollands.

„Nagyon tehetséges, tele energiával és technikai változatossággal. Sok poszton képes játszani és még többet fog adni” – írta Orsós János.

„Minden meccsen kiteszi a szívét a pályára és nagyon fontos volt az augusztusi mérkőzések kulcspillanatai során” – mondta Kyle Reddy.

„Rendkívüli teljesítmény az első mérkőzésektől kezdve” – fogalmazott Raj Mat.

„Két ember helyett fut, támadást épít és segíti a védelmet. Mint egy gép” – írta Szijjártó Imre.

„A csapat motorja” – indokolt Pal.

„Kiváló, ahogy alkalmazkodott a mi stílusunkhoz és a bajnoksághoz” – fűzte hozzá Nick Stella.

„Csodálatos munkabírás, nagyszerű védekezés, támadásveszély, nagy intenzitású letámadás. Öröm nézni” – vélekedett Szoboszlairól Chris.

„Minden meccsen klasszis. Nem áll le a futással és irányítja a középpályát” – fogalmazott Sydney.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik