Man. City: landolt De Bruyne gépe, ma klubrekordot dönthet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.29. 12:29
Már csak órák választják el Kevin De Bruyne-t attól, hogy hivatalosan is a Premier League-ben szereplő Manchester City futballistája legyen. A 24 éves belga a hírek szerint klubrekordot jelentő 54 millió fontért érkezik a Wolfsburgtól.

Az átigazolást pénteken a Wolfsburg sportigazgatója, Klaus Allofs is megerősítette a Schalke ellen 3–0-ra megnyert pénteki német bajnokit követően. De Bruyne már nem volt a keret tagja, a lelátón követte figyelemmel a találkozót. Klaus Allofs is megerősítette a Schalke ellen 3–0-ra megnyert pénteki német bajnokit követően. De Bruyne már nem volt a keret tagja, a lelátón követte figyelemmel a találkozót.

Szombaton De Bruyne privát repülőgépe landolt is Manchesterben, és angol értesülések szerint az orvosi vizsgálatot követően még szombaton aláírja a szerződését, amely csillagászati fizetést biztosít számára. Nem lenne meglepő, ha a Manchester City Watford elleni bajnoki mérkőzésén is feltűnne a lelátón.

 


Nem De Bruyne a Manchester City első nyári bombaigazolása. Manuel Pellegrini együttese az elmúlt hónapokban már megszerezte Raheem Sterlinget 43 millió fontért a Liverpooltól, és a védelembe Nicolás Otamendit 31 millióért a Valenciától.

A belga támadó 18 hónapot követően térhet vissza a Premier League-be, korábban a Chelsea labdarúgója volt, de José Mourinho nem tartott rá igényt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik