Newcastle: több hónapos kihagyás is várhat Coloccinire

Vágólapra másolva!
2013.03.07. 13:58
Fabricio Coloccini, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle argentin védője hazautazott Argentínába, hogy ott épülhessen fel hátsérüléséből, amelyet február végén szenvedett. A játékos leghamarabb áprilisban léphet újra pályára.

„Coloccini visszautazott Argentínába, ugyanis jelenleg nincs olyan gyógymód, amivel tudnánk rajta segíteni itt Newcastle-ben" – mondta Alan Pardew, a „szarkák" menedzsere az Evening Chronicle-nek.

Mint ismert, a harmincegy éves játékos a február 24-i Southampton ellen 4–2-re megnyert bajnoki első félidejében szenvedett komoly hátsérülést.

„Két hátcsontja is eltört, nem tudjuk mennyi időt kell kihagynia, lehet három hét, de lehet két hónap is" – tette hozzá az angol menedzser.

Coloccini a télen személyes okokra hivatkozva kérte a Newcastle menedzsmentjét, hogy intézzék el hazaszerződését, a San Lorenzo tett is egy nem hivatalos ajánlatot, de azt a „szarkák" szinte gondolkodás nélkül visszautasították, és a vezetők kijelentették, hogy nem szeretnék eladni csapatkapitányukat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik