B. D. K. 2022.07.07 22:27 Frissítve: 2022.07.07 22:32

MU: Ronaldo nem utazik el a csapattal pénteken a felkészülési túrára

Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United 37 éves portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo a hírek szerint arra kérte a klub vezetőit, megfelelő ajánlat esetén engedjék el, majd családi okokra hivatkozva nem kezdte meg az edzéseket a csapattal. Fabrizio Romano olasz újságíró most arról írt, hogy CR nem tart az együttessel a felkészülési túrára Bangkokba.

 
MU: Cristiano Ronaldo egyelőre nem edz a csapattal
MU: Cristiano Ronaldo távozási lehetőséget kért – sajtóhír

„Cristiano Ronaldo nem utazik el a Manchester Uniteddel Bangkokba a felkészülési túrára. Cristiano – továbbra is családi okokra hivatkozva – nem lesz ott a túra elején” – olvasható Fabrizio Romano bejegyzésében.

Az újságíró megjegyzi, a „vörös ördögök” elfogadták portugál játékosuk helyzetét, és adnak neki még időt, hogy rendezze a személyes dolgait. Mindeközben Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes CR távozását készíti elő a nyárra. A United viszont ragaszkodik a sztárjához, ugyanakkor a klubnál tudják, hogy az ötszörös aranylabdás futballista csalódott.

2022.12.01 00:00:28

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Boston Red Sox baseballcsapatát is tulajdonló cég alvó óriásként viselkedő, az anyagi csőd szélén táncoló klubot vett meg 300 millió fontért 12 esztendővel ezelőtt, most simán ennek a tízszereséért értékesítheti, igaz, tett is bele rendesen pénzt és munkát. Az utóbbira jellemző, hogy az FSG egy évtized alatt megháromszorozta a Liverpool kereskedelmi bevételeit.

2022.11.16 16:22:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sportolók kivétel nélkül arról beszéltek, az elszántság, a gyakorlás és a szenvedély közvetlen hatással van arra, hogy ki vagy, illetve ki lehetsz. Ha pedig a célszemély nem csupán az eredményei miatt csodálja a főszereplőt, de a mondanivalójával is képes azonosulni, sokkal könnyebben csörög a kassza.

2022.11.14 23:01:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A változást érezhetően nem tudja hova tenni.

2022.11.09 17:35:54

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szeptemberben még csak a drukkerek fél (!) százaléka hitt a Newcastle Bajnokok Ligája-kvalifikációjában, illetve nagyjából harmaduk az európai porondra való visszatérésében, azóta mindkét szám jelentősen megnőtt.

2022.11.06 10:41:53

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Kloppék először nyertek idegenben a jelenlegi bajnokságban.