MU: „Hazugság” – CR reagált a távozásáról szóló legutóbbi pletykákra

Vágólapra másolva!
2022.07.29. 20:53
null
„Hazugság” – Cristiano Ronaldo reagált a távozásáról szóló legutóbbi pletykákra (Fotó: AFP)
A pénteki sajtóhírek szerint Cristiano Ronaldo elhagyhatja a Manchester Unitedet, hogy visszatérjen nevelőegyesületéhez, az MU-val ellentétben BL-főtáblára jutó Sportinghoz. A portugál klasszis először reagált a távozási szándéka benyújtása után: hazugságnak nevezte az egyik közösségi oldalon megjelent értesülést.

 

A 37 éves Cristiano Ronaldo korábbi egybehangzó médiabeszámolók alapján családi okokból hagyná el a „vörös ördögöket”. Az egyik szurkolói oldalon feltűnt információ szerint „Jorge Mendes játékosügynök megerősítette a Manchester Unitednek, hogy Ronaldo elkötelezett a távozás mellett. Sir Alex Ferguson közbelépett, a United pedig azóta kijelentette, a játékos nem eladó” – erre a kijelentésre reagált CR.

„Hihetetlen, hogy nem telik el úgy nap, hogy ne kerülnék szóba, mintha enélkül az újságoknak le kéne húzniuk a rolót. Tudjuk azt is, ha az ember nem hazudozik össze-vissza, sose figyelnek fel rá az emberek... Csak így tovább, és egy nap talán sikerül valami igazat is írni” – fakadt ki az ötszörös aranylabdás.

Ronaldo 1997-től 2003-ig futballozott nevelőegyesületében, a Sportingban. Azóta volt a Real Madrid és a Juventus labdarúgója is, majd tavaly nyáron visszatért a Unitedhez, amelyhez jövő nyárig köti a szerződése.

Július közepén Erik ten Hag, az MU menedzsere hangsúlyozta, hogy meg akarják tartani Ronaldót. Egyúttal cáfolta a támadó távozásáról szóló híreket, miután szóba hozták a Chelsea-vel, a Bayern Münchennel, a Paris Saint-Germainnel, valamint a Napolival is.

CR odapirított a kommentszekcióban.

Közzétette: Nemzeti Sport Online2022. július 29., péntek

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik